2777
2789
ن من ممدو فقط قبلش میترکونم (: بیچاره دگ عادت کرده خودش خفه میشه هیچی نمیگه منم نابودش میکنم هر ماه ...

من همزمان باهاش هر کی کنارم باشه دخلش تومده

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
ن من ممدو فقط قبلش میترکونم (: بیچاره دگ عادت کرده خودش خفه میشه هیچی نمیگه منم نابودش میکنم هر ماه ...

😂😂😂😂😂 تو فقد زورت ب ممد میرسه

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ نکته جالبی 

خانمایی که بهشون پیام دادم جز ی نفر کسی جوابمو نداده چه قدر خانما وفادارن

اما اقایون وای وای وای ۹۰درصدشون جواب دادن ۵۰درصدشون دنبال دوستی بودن

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
ایییی بلا دگ از زیرش در نرو 😂😂😂

تو نشستی فقد مچ بگیری 😂😂😂

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
امضامو بخون...    

نتونسم پست قبلیتو ریپ کنم😑 

اون خانوم 50سال امیدش ب زندگی بالا بوده 😂😂😂😂

ممد منو امتحان میکنی؟؟

دلی😕😠😡😡😒😒😒😒😳

چیزش قوی بوده 😂

والا چ انرژی داشت باور کن طبیعی هم زایمان کرده😂😂😂😂