2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووووخدا چ مامان کوچولویی😍 کی عروسی کردی😯کی وقت کردی بچه بیاری ک هنو 19سالته😀 شوخی کردم ناراحت ن ...

ههههههههه...یکم قبل اینکه 19 سالم بشه ازدواج کردم...نوزده و نیم که شدم نی نی آوردم...😂😂😂

جدی من همش فک میکنم با این سنم ازدواج برام زوده 

بیخیال مگه مسابقس ک حتما زیر 20باید ازدواج کنی😕غصه چیو میخوری تو ک ممد و داری😀

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
اره من تا 25صبر میکنم ببینم ممد تا 5سال دگ کار بد میکنه یا ن 😂😂😂

همینجور بشین و شک کن تا موهات رنگ دندونات بشه 😂😂😂😂

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
ههههههههه...یکم قبل اینکه 19 سالم بشه ازدواج کردم...نوزده و نیم که شدم نی نی آوردم...😂😂😂

ب سلامتی خوشبخت بشی عزیزدلم😍😍😍

اره ممد همیشه هست  ممد همیشه هر کجا هر لحظه 😂😂😂

با ممد نگران آینده نباش😂😂😂

آخی عزیزم 😍 شما میخای سرگرم شی بیا ب من بگو چکار کنم زود پریود شم خیلی ناراحتم همه چی خوردم اما نمی ...

منم همینطور،اعصابم خووووووردههههه!!!!!

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!