2777
2789
فدات بشم تو اناری مهربون خودمی❤ ایشالا 5 سال دگ تاپیکشومیزنم😂  هنوز باید بگذره بیشتر بشناسمش ...

خدا نکنه عزیزم😙😙😙 اگه زنده باشم عروسیتم میبینم😂😂😂😂 خوب میکنی اما زیادم حساس نباش و سخت نگیر 

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چ حرفیه ایشالا بیام تولد 120 سالگیت 😍❤

جووون پیر پاتالا دور هم😂😂😍😍😍

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
شوخی کردم عزیزم منظورم همین بود ک زود عصبی میشی  اوه اوه بیچاره شوهرت واقعا 😋

بشین ی جا تا سر صبحی ی یکی گیساتو نکشه ول نمیکنی😂😂😂😂

میگم چجوری میشه یکی و منشن کنی من بلد نیسم😕

کرم دارم چ کنم  وول میخورن 😅 تازع میخوام الان برم ممدو بیدار کنم اذیتش کنم 😂

بیچاره ممد😂😂😂😂 

بچم گیج خوابه ولی نمیخوابه...😅😅😅

ماشالا😍😍😍 زیر چشمی نگا میکنه😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز