del_ara مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 413 پست عکس پروفایملو دوس میدارم (: شما دوسش ندارید؟ هر وقت ناراحتم میبینمش حس خوبی بم میدهب شما چطور؟ 1398/03/29 | 06:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 والا بوخودا...بعد به من ایراد میگیره... تو هنو نرفتی ی چی بخوری😐 دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 شاید اونم با شماره تو عضو شده باشه...😅😅😅 😂😂😂😂 دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 ینی از 10تا پستش 9تاش ممده😂😂😂😂😂 خب زندگیمهولی خدایی خیلی پسر ماهیه خدا واقعا دوسم داشته 5ساله بدی ندیدم ازش
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 نچ...😝😝😝 تو دیگه چقد تنبلی .حالا مامانت ساعت چند بیدار میشه؟ دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 خب زندگیمه ولی خدایی خیلی پسر ماهیه خدا واقعا دوسم داشته 5ساله بدی ندیدم ازش آخی😍😍😍ایشالا میای تاپیک میزنی میگی عروسیمونه ی کار ثابت با حقوق عالی هم پیدا کرده😍 دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
رقیه_جووون عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 9087 😂😂😂😂 امضات...خدایی بعضی وقتا تو ذهنم با یکی دعوام میشه دلم میخواد جرش بدم...بعد یادم میاد بنده خدا هنو حرفی نزده من انقد عصبانی ام...😅😅😅
رقیه_جووون عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 9087 تو دیگه چقد تنبلی .حالا مامانت ساعت چند بیدار میشه؟ تا یکی دو ساعت دیگه بیدارمیشه انشاءالله...😂😂😂دیگه نهایت 9 بیداره...
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 امضات... خدایی بعضی وقتا تو ذهنم با یکی دعوام میشه دلم میخواد جرش بدم...بعد یادم میاد بنده خدا هنو ... من خودمم همینجورم😂😂😂از یکی عمه هام خیلی بدم میاد ینی امکان نداره دعوای لفظی نکنیم .تو ذهنم انقد حاضر جوابی میکنم و بهش حرفایی میزنم ک میسوزونمش بعد ک میریم خونشون اون روز اون حرفی نمیزنه منم حرفی نمیزنم 😐😐😐 دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 آخی😍😍😍ایشالا میای تاپیک میزنی میگی عروسیمونه ی کار ثابت با حقوق عالی هم پیدا کرده😍 فدات بشم تو اناری مهربون خودمی❤ایشالا 5 سال دگ تاپیکشومیزنم😂 هنوز باید بگذره بیشتر بشناسمش...رو ازدواح حساسم نمیخوام اشتباه کنم
رقیه_جووون عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 9087 از دیشب بیداری توام؟ آره تقریبا...هر نیم ساعت یک ساعت نی نیم بیدارم میکرد...
del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 امضات... خدایی بعضی وقتا تو ذهنم با یکی دعوام میشه دلم میخواد جرش بدم...بعد یادم میاد بنده خدا هنو ... ید از زایمان اینجوری شدی ؟
آب_انار عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 496 تا یکی دو ساعت دیگه بیدارمیشه انشاءالله...😂😂😂 دیگه نهایت 9 بیداره... 😂😂😂وای خدا از دست تو دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
رقیه_جووون عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 9087 فدات بشم تو اناری مهربون خودمی❤ ایشالا 5 سال دگ تاپیکشومیزنم😂 هنوز باید بگذره بیشتر بشناسمش ... زیاد حساسیت به خرج نده...همین که پنج سال خوب بوده یعنی آدم خوبیه...چند سالت هست حالا؟؟؟