هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا میرفت یا کلاً برنامه غذاییم بههم میریخت 😅
امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری میتونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.
خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمیگیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.
خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
منم یه دوست فوق العاده مهربون دارم ک بخاطر پز دادناش باش کنار نمیام !
اره من خوار شوهرم اینجوریه در صورتی ک کلا من ازش سرم هم مالی هم تیپ و قیافه ولی یک جوری پز میده حالم بد میشه
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
یه خانمی بود اینقدر از دختراش میگفت....میگفت دخترام بلدن سالاد درست کنن با یه آب و تابی همتعریف میداد همه رو تشنه ی دختراش کرد و همه جاهای خدب ازدواجیدن.
در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. انتقالی شغلیمو گرفتم و نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.
بعضی ها هم هستن علاوه بر پز دادن میخوان حسرت خوردن دیگران رو ببینن و از حسادت دیگران لذت میبرن حالا اونایی که پز هنرهاشون رو میدن به هرحال طرف مثلا یجوری کادویی که شوهرش براش گرفته جلوی دوستا و جاری و... چپ راست میکنه که انگار تو دلش میخواد بگه تورو خدا حرص بخورین و به من حسادت کنید
آخه چرا اینجوری دلشون خنک میشه چه ارامشی داره ناآروم کردن دیگری
پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.