2777
2789
عنوان

چقدر پز میدین ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 81 پست
اصلا بهتر دیده نمیشن فک نکن فقط خودت میفهمی و از پز بدت میاد اطرافیان اون طرفم همین حسو دارن ولی کسی ...

منم یه دوست فوق العاده مهربون دارم ک بخاطر پز دادناش باش کنار نمیام !

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما الان زیر پوستی پز دادین ها 😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان اومدی پز بدی مثلا😐😏

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

منم کارمندم ,,,خوشگلم ,,.نقاشی میکنم...گاهی مینویسم ,,,عکاسی میکنم با دوربین حرفه ای ...تحلیل گر بورسم ,,,و اینا روخیلی ها نمیدونن,,,.کسی هم میادخونه م همه اثار روپاک میکنم ,,,,در خفا زندگی کنی موفق تری 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
منم یه دوست فوق العاده مهربون دارم ک بخاطر پز دادناش باش کنار نمیام !

اره من خوار شوهرم اینجوریه در صورتی ک کلا من ازش سرم هم مالی هم تیپ و قیافه ولی یک جوری پز میده حالم بد میشه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بله اونا بیشتر دیده میشن و کار اونا خوبه....

یه خانمی بود اینقدر از دختراش میگفت....میگفت دخترام بلدن سالاد درست کنن با یه آب و تابی هم‌تعریف میداد همه رو تشنه ی دختراش کرد و همه جاهای خدب ازدواجیدن.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
منم کارمندم ,,,خوشگلم ,,.نقاشی میکنم...گاهی مینویسم ,,,عکاسی میکنم با دوربین حرفه ای ...تحلیل گر بور ...

اخ یه ادم مشابه پیدا کردم 😍😍😍

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
اخ یه ادم مشابه پیدا کردم 😍😍😍

کسی میاد خونه ام همه کتاب ها و لوازم روجمع میکنم هولشون میدم زیرتخت ,,,,همیشه هم بقیه ازمن میپرسن بیکار چکار میکنی خب .,..😁😁😁😁

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
بله اونا بیشتر دیده میشن و کار اونا خوبه.... یه خانمی بود اینقدر از دختراش میگفت....میگفت دخترام بل ...

اخ گفتی .مامان منم همیشه میگفت دخترم هیچی بلد نیست .مامانم نیز اهل پز نبود 😓

بعضی ها هم هستن علاوه بر پز دادن میخوان حسرت خوردن دیگران رو ببینن و از حسادت دیگران لذت میبرن حالا اونایی که پز هنرهاشون رو میدن به هرحال طرف مثلا یجوری کادویی که شوهرش براش گرفته جلوی دوستا و جاری و... چپ راست میکنه که انگار تو دلش میخواد بگه تورو خدا حرص بخورین و به من حسادت کنید 

آخه چرا اینجوری دلشون خنک میشه چه ارامشی داره ناآروم کردن دیگری

پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.
ممنون عزیزم من 74 کیلوام به نظرتون با ورزش و کالری شماری میتونم تو سه ماه 60 کیلو بشم؟

اره عزیز من بخاطر شغلم کمر درد شدیدی داشتم و حلقه رو کنار گذاشتم ولی در عرض سه هفته خیلی خوب جواب گرفتم 😍