خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
منم یه دوست فوق العاده مهربون دارم ک بخاطر پز دادناش باش کنار نمیام !
اره من خوار شوهرم اینجوریه در صورتی ک کلا من ازش سرم هم مالی هم تیپ و قیافه ولی یک جوری پز میده حالم بد میشه
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
یه خانمی بود اینقدر از دختراش میگفت....میگفت دخترام بلدن سالاد درست کنن با یه آب و تابی همتعریف میداد همه رو تشنه ی دختراش کرد و همه جاهای خدب ازدواجیدن.
در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. انتقالی شغلیمو گرفتم و نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.
بعضی ها هم هستن علاوه بر پز دادن میخوان حسرت خوردن دیگران رو ببینن و از حسادت دیگران لذت میبرن حالا اونایی که پز هنرهاشون رو میدن به هرحال طرف مثلا یجوری کادویی که شوهرش براش گرفته جلوی دوستا و جاری و... چپ راست میکنه که انگار تو دلش میخواد بگه تورو خدا حرص بخورین و به من حسادت کنید
آخه چرا اینجوری دلشون خنک میشه چه ارامشی داره ناآروم کردن دیگری
پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.