2777
2789
یا خدا اونایی که گفتن اره خیلی باحالن تازه یکی گفت هنوزم عاشقشم یا باهاش رابطه داشتم😨😨😐😐😐 اختل ...

وقتی اطلاعات به اندازه کافی نداری الکی به بقیه توهین نکن

اینایی که بقیه گفتن فقط رویاست

رویا داشتن خیلی هم خوبه

اختلال دوقطبی یه بیماری روانیه

واقعا خجالتم خوب چیزیه خیلی راحت به بقیه گفتی روانی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وقتی اطلاعات به اندازه کافی نداری الکی به بقیه توهین نکن اینایی که بقیه گفتن فقط رویاست رویا داشتن ...

شما که اطلاعات داری قابل توجهتون اختلال تو قطبی افسردگیه عزیزم نه بیماری روانی 😏

شوهر خیالی نه ولی کارکترهای رمان رو طوری تجسم میکردم و باهاشون زندگی میکردم که خودمم باورم میشد مثلا همیشه یک شخصیت ثابت داستانی دارم به اسم جاک و یه شخصیت دیگه تارا اینا رو طوری تجسم می کردم که من جای دختره و معشوقم در مقابل میشد جاک

شما که اطلاعات داری قابل توجهتون اختلال تو قطبی افسردگیه عزیزم نه بیماری روانی 😏

اختلال دوقطبی ربطی به افسردگی نداره

البته کسی که رویاداشتن واختلال دوقطبی میدونه ازاین بیشترازش انتظارنمیره

الان شبیه تصوراتت نشده؟؟؟؟ 

نه شوهر های خیالی خیلی خوب و جنتلمن هستن اصلا تو واقعیت نمیگنجن

ما نسلی بودیم که پنجشنبه ها تعطیل نبودیم و میرفتیم مدرسه یعنی فقط یه جمعه رو داشتیم ولی همونم خیلی بهمون خوش میگذشت...یادمه پنجشنبه ها تا میرسیدم خونه مامانم میگفت بشین سریع تکالیف تو انجام بده تا بریم خونه عزیز منم تند تند کارامو میکردم و خسته و کوفته ولی سرشار از هیجان راهی میشدیم،همه اونجا بودن دایی هام خاله ها و دایی های مامانم که بچه هاشون همسن من بودن وای که چقدر با صفا بود.‌..کوچک و بزرگ همه با هم بازی میکردیم کسی سرش تو موبایل نبود.یک ساعت قبل خواب همه بچه ها میرفتیم رختخواب رو میریختیم و کلی کیف میکردیم بعدم که بغل به بغل جا پهن میکردیم و میرفتیم تو رختخواب ولی تا صبح بیدار بودیم و حرف میزدیم صبحم با بوی تازه نون بربری بیدار میشدیم یادش بخیر چه سفره ای پهن میکردیم از این سر سالن تا اون سر بعد میرفتیم تا ظهر بازی اکثرا نهار آش رشته یا آبگوشت داشتیم وااااای چه عطر و بویی داشت...یکی از دایی های مامانم تنبک میزد پسر خاله مامانم سنتور بقیه هم که همه ماشاالله خواننده برنامه بعد ظهرامون بزن و بکوب و بخون بود هر کی برا دل خودش یه آهنگ و شروع میکرد و بقیه هم همراهیش میکردن...گل سنگم گل سنگم چی بگم از دل تنگم‌‌...😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢   چقدر دلم برا اون موقع ها تنگ شده😔😔😔😔😔😔😔😔😔 
واقعا دلخوشی ما شوهرای خیالی هست که اذیتمون نمیکنه و گوش به فرمانه😍😍😍😍

منم دوس دارم یکی داسته باشم.تو دوران متاهلی اشکالی نداره؟؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

سامانه «هفتاد سی» کاربران را در ۷۰ درصد سود بازار بزرگ محصولات اعتباری از جمله شار ژ و بسته های اینترنت و قبض و… شریک می کند.

شما روی خرید کسانی که از طریق شما با سایت و اپ ۷۰۳۰ آشنا شده اند، سود مشخص خواهید داشت.

از طریق لینک زیر در چند ثانیه عضو شوید و شروع به درآمدزائی کنید.

https://7030.ir/r/daramad72 

شناسه‌ی معرف هنگام ثبت نام: daramad72