هروقت "رژلب و حومه" ساخته شد اونوقت از زیر دماغ تا زیر فکتونو قرمز کنین! :))
... چ چیزایی رو مخ شماست بگین شمام ...
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت
رفتار جلف از همه بدتره به نظرم اونایی که معلومه خانواده معمولی داشتن و معمولی بزرگ شدن ولی ال ...
این ک گفتم ربطی ب روشن فکری نداره
کلا ادما یه سری چیزا تو مخشون هست
مث الان که تو شما رو مخه منی 😀
معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙 خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity
ببخشید عزیزم نمیخواستم کسیو ناراحت کنم آخه چند وقت پیش یه خانمی پرستار دندونپزشکی بود با یونیفورم اونجا گوششو از مقنعه بیرون آورده بود کل گوشش سوراخ بود همشم پر کرده بود از نظر من اصلا جالب نبود بازم میگم قصد توهین به کسیو نداشتم عزیزم
ببخشید عزیزم نمیخواستم کسیو ناراحت کنم آخه چند وقت پیش یه خانمی پرستار دندونپزشکی بود با یونیفورم او ...
ن پر ک دیگ خیلی شلوغ زنندست من 5تا یکی غضروف گوش 4تام کلا پایین کوشم زیره هم خیلی خوشگله البته من شلوغ نمیکنم.باز خب سلیقه ای بعضیا دوست دارن بعضیا ن.
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity
ی سریا فقط وفقط سر جنگ دارن 😑 وقتی از ی تاپیک و موضوعی خوشتون نمیاد و ... نیرید توش منم همچین کاری مطکنم ببینم تاپیکی ناراحتم میکنه نمیرم و نطر هم نمیدم کلا امشب نی نی سایت ی جورایی شده
رفتار جلف از همه بدتره به نظرم اونایی که معلومه خانواده معمولی داشتن و معمولی بزرگ شدن ولی ال ...
خانم ارایش زننده و کثیف یا ناخن نیم متر چ ربطی ب معمولی بودن خانواده داره؟الان شما ی خانمی تو خیابون ببینی ک زیادم میبینی ارایش غلیظ افراطی ناخن افراطی کاری ب لباس ندارم ببینید اولین فکرت چیه؟نگو ب من ربطی نداره و سلیقه خودشو بهش احترام میذارم ن اولین فکرت یهو چشمت میخوره بهش چیه؟