2777
2789
عنوان

خرگوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 50 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عکسش میزاری  نگهداری چطوریه؟فرار نمیکنه هی بدوه اینو اونور

سنجاب خیلی اهلی نمیشه

با ما حد وسط ن وحشیه ن اهلی  

بازی میکنه گاز الکی میگیره

میپره رومون مثل درخت شیطونی میکنه خوراکی تو قفسش قایم میکنه شب فرداش میخوره خخخخ

عاشقشم ینی

الان بزرگتر شده 

نگهداری خاصی نداره هفته ای ی بار جاشو میشوریم هرروز صبح واسش اجیل ماجیل میذارم و سیب و خیار و هویج گاهیم شیر هروقت تموم شد دوباره میذارم  پوست تخم مرغ ابپزم میخوزه

من میخوام واسه پسرم بگیرم تو بالکن میشه نگهداریش کرد کلا از حیوون و جک جونور خوشم نمیاد فکر کنم پرنده بهتر باشه 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
سنجاب خیلی اهلی نمیشه با ما حد وسط ن وحشیه ن اهلی   بازی میکنه گاز الکی میگیره میپره ر ...

وای چقد خوشگله خوشبحالتون عاشقش شدم😍😍😍

چقد باحال که چیز قایم میکنه بچه پرو😂😂😂😂

خیلی خوبه من اخه  سنجاب ندیدم خرید وفروش کنن براهمین برام جالب بودم از طرز نگهداریش بدونم 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
وای چقد خوشگله خوشبحالتون عاشقش شدم😍😍😍 چقد باحال که چیز قایم میکنه بچه پرو😂😂😂😂 خیلی خوبه من ...

تو قفسش واسش از این حلقه ی پرنده ها گذاشتم 

با اون بازی میکنه سر مایع ظرفشویی پلاستیکی گذاشتم با اونم خیلی حال میکنه 

ب صدای منم عادت داره خخخ

امروز داشت بازی میکرد ب شوهرم گفتم ببین سریع ب من نگاه کرد

فرار کرده بود رفته بود زیر میز نازش دادم گفتم بیا اومد حلو دستم نشست گردوشو خورد 

میره رو پرده کلی ور میره  درخت بازی میکنه خخخخ

ی پارچه گذاشتم کنار قفسش خابش بیاد میکشه تو میره زیرش میخابه

چهارراه طالقانی کرج دارن ۴۵۰ فک کنم 

ولی باید از کوچیکی بگیری تا بهت عادت کنن ۹ هفته باشه دگ بهت عادت نمیکنه وحشی بازی درمیاره