2777
2789
عنوان

خرگوش

1777 بازدید | 50 پست

نظرتون درباره ی خرگوشتون چیه؟ خوبه؟ یا بده؟

پشیمون شدین یا نه؟ یا عاشقش شدین و هیچ وقت ازش جدا نمی شین؟ هم نظر بدین و هم عکس گوگولیاتون رو بذاربد❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه بودم یه مدت داشتم یعنی حدود دوهفته خیلی دوستش داشتم 

توحیوانات فقط خرگوش دوست دارم 

الان نمیدونم چرا وسواسی گرفتم دست میزنم باشه ولی هی باید خودم اب بکشم 

ولی کلا دوست دارم یکی داشته باشه من برم باهاش بازی کنم بعد بیام خونه😂😂😂

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

من خاله ام دوتا واس بچه هاش خرید انقدر عاشقشون شدن یه دونه هم چندروز پیش خریدن....فقط ببخشیدا پی پی کردنشون اذیت میکنه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

خرگوش درونگرا ترین حیوونیه که دیدم. وقتایی که فکر میکنید حالش خوبه و از بودن باهاتون خوشحاله شاید برعکسه و حالش خیلی بده اما نشون نمیده. ممکنه حتی تو این شرایط دق کنه و خیلی آدم ناراحت میشه. من برای همین دیگه هیچوقت خرگوش نگه نمیدارم.

قبلا سه بار این طورا خرگوش بزرگ کردم. 

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
من بچه بودم یه مدت داشتم یعنی حدود دوهفته خیلی دوستش داشتم  توحیوانات فقط خرگوش دوست دارم  ...

خخخ.منم اول گرفتم هی دستامو میشستم ولی الان دیگه اینجوری نیستم.حسابی بوسش میکنم قربون صدقش میرم.هه.حتما دوباره بگیر خیلی خوبن.

من داشتم پریودمیشد 

چندروز پریود میشن 

چه جوریه پریودیشون از من به پریود نکشید شایدم کشید من متوجه نشدم چون یهو بعد دو هفته مامانم گف فرار کرد الکی😕😕😕

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
وای خدا چقدر سخته مردن این گوگولیا رو ببینی😢😢

ارهه خيلي بعدش ماهي گلي برا عيد خريدم چهار سال زنده بود رفتم مسافرت دادم پسر خواهر شوهرم نگهداريش كنه اونم ول كردهه بود رفته بود مسافرت اونم مرد😭😭😭

مهربان باشیم