2777
2789
پارتی داشتی؟🙄 ببخشید میپرسم ولی من خیلی نسبت به شغل پیداکردن تو ایران ناامیدم😅

شرکت خصوصی 

نه والا یه نفر هم کمکم نکرد . نگران نباش توانایی داشته باشی خلاصه از 100 جا رزومه مبدی یکی قبول میکنه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
من در مورد خودم اعتقاد ندارم . پدرم وظیفه نداره  بعد 18 هزینه ای بده هرکاری میکنه لطفه . درس نخ ...

آخه ما که پسر نیسیم بعد ۱۸  راهمون رو جدا کنیم حتما

به زندگی همجنس های خودمون رحم کنیم خواهشا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو به من بگید فقط 

من الان با پدرم سر پول دعوامون شد یعنی اون بابت خرجی که به من میده داره بهم لطف میکنه یعنی این جز مسئولیت هاش نیسس که بهم پوله بده،؟

به زندگی همجنس های خودمون رحم کنیم خواهشا
آخه ما که پسر نیسیم بعد ۱۸  راهمون رو جدا کنیم حتما

بین پسر دختر چه فرقی داره هرکی باید بتونه گلیم خودش رو از اب بکشه و حداقل وابستگی مالی و دغدغه مالی نداشته باشه پیشرفت شغلی و مالی بنظرم خیلی لذت بخشه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
خداکنه😑❤

کجایی؟چی خوندی؟

اینو به من بگید فقط  من الان با پدرم سر پول دعوامون شد یعنی اون بابت خرجی که به من میده داره ب ...

از نظر قانونی وظیفشه ولی از نظر اخلاقی رفتاری انسانی و اقتصادی نه والا 

۲۰سالمه امسال میخوام برم دانشگاه رشتم ریاضیه قصدم مهندسیه فعلا بروجرد زندگی میکنم

اوووف حالا وقت داری .ایشالا رشته خوب قبول بشی . منظقی و با توجه به نیاز بازار کار درس بخون نگران نباش خدا بزرگ

اینو به من بگید فقط  من الان با پدرم سر پول دعوامون شد یعنی اون بابت خرجی که به من میده داره ب ...

معلومه که هست.

بچه که عروسک نیست همینجوری الکی واسه خودمون درست کنیم بعد بگیم خودش بره کار کنه فلان کنه بهمان کنه.

من نخواستم وارد این دنیا بشم دونفر دیگه اقدام کردن باعث به وجود اومدنم شدن پس تا وقتی بهشون نیاز داشته باشم وظیفشونه تامینم کنن.

ببین دعوا راه حل خوبی نیس جوابم نمیده سعی کن خرجت اگه زیاده خودت بری سر کار