2777
2789
عنوان

دوقلو دارا..

85 بازدید | 7 پست

سلام کسی بوده دوقلو باردار بوده باشه و طبیعی زایمان کرده باشه؟نکنه یچقت دکترم بگه میتونی طبیعی پس طبیعی باید زایمان کنی من وحششششت دارم،البته فعلا اول راحم چندروز دیگ تازه میرم تو سه ماه ولی باز فکرشو میکنم دیگه

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانه من...

مامانبزرگمم طبیعی زایمان کرد دوقلو رو ولی مادرشوهرم سزارین شد من خیلی میترسم از طبیعی

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عاقا مامان من منو ابجیمو طبیعی زاییده 😁

وای،مامانبزرگم وقتی مامانمو داییمو باردار بوده نمدرنسته دوقلوعن طبیعی زایمان میکنه یدونه میاد بعد میگن عه یکی دیگه هست😁

مامانبزرگمم طبیعی زایمان کرد دوقلو رو ولی مادرشوهرم سزارین شد من خیلی میترسم از طبیعی

به ساختار بدن بستگی داره...شاید بعضی ها راحت باشه براشون....مامان من میگه خیلی اشتباه کردم... درد های بعد زایمانش خیلی زیاد بود...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
وای،مامانبزرگم وقتی مامانمو داییمو باردار بوده نمدرنسته دوقلوعن طبیعی زایمان میکنه یدونه میاد بعد می ...

اونا کیف میکردن یهو میدیدن دوتا بچه ان 😍😄 

واسه مامان من همون ماهای اول تشخیص دادن دوقلوعیم 

👄💄👠