2777
2789
عنوان

یهویی عزیز شدم

210 بازدید | 12 پست

یه برادر شوهر دارم هم سن و سالیم مجرده ....اولاش که من اومد تو فامیلشون خیلی باهام خوب بود بعدش دیدن زیادی صمیمی رو مخش رفتن از ما زده شد الان یه مدته دوباره افتاده رو دور  همش زنگ میزنه ..شام میاد پیشمون ... هم خوشحالم هم میگم یعنی دست های پشت پرده چه نقشه ای دارن ؟؟؟😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر نداری  شاید عاشق خواهر یا دخترای فامیلت شده

ن خواهرام کوچیکه ،یه دختر خاله دارم که این همش عیب میذاره روش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم وقتی یکهو باهام صمیمی میشه حسم میگه خبریه... 

والا

چرا عزیزم؟

😂معمولا واسه حرفام دلیل ندارم😅🤪

نمدونم مامانم میگه ،میگه بعدا وقتی ازدواج کنه دردسر میشه

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
😂معمولا واسه حرفام دلیل ندارم😅🤪 نمدونم مامانم میگه ،میگه بعدا وقتی ازدواج کنه دردسر میشه

شاید ،..اگه مامانت میگه پس راسته اخه تجربه دارن

پیام تو پیوی میفرستم ولی میگه دریافت کننده وجود نداره

بیا دوباره درخواست دادم