2777
2789
عنوان

لاغری و چاقیییییییی

279 بازدید | 20 پست

بچه ها من بعد محرم عروسی داداشمه ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم الان یک هفته اس رژیم گرفتم فقط ناهار میخورم اونم کم ولی روزی یکساعت ورزش میکنم قشنگ عرق میکنم ولی اصلا کم نکردم و حتی معلومم نیست😢خیلی نا امیدم کسی تجربه داره که مثلا لاغر میشم ولی چه موقع ...انقدر اعصابم خورد شد امروز خواستم رژیمو بشکونم دیدم تغییر نکردم ممکنه یکم طول بکشه ولی تاثیر بذاره؟؟

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کالری شماری کن وعده حذف نکن همونو کم بخور اگ کمبود ویتامین دی نداشته باشی کم میکنی یه چن روز دیگ ادامه بده مدل بدنا فرق میکنع بعضیا اول کم نمیکنن یه دفه زیاد زیاد کم میکنن

صبر داشته باش من شنیدم ممکنه حتی وزنتم اولش بره بالا

وای جدا؟؟ ولی آخه من فقط ناهار میخورم یه وقتا خونه مادرشوهرم میرم شامم میخورم اونم کم

اشتباه میکنید صبحانه و شام رو ترک کردید.نهار رو ترک کنید و کالری شماری کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

حداقل دوهفته فرصت بده به خودت

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

روزي يه وعده خوردن اشتباهه! متابوليسم بدنتو پايين مياره . روزي سه وعده غذا بخور با حجم كم روزي دوتا ميوه بين وعده هاي غذاييت ! شكر ، شيريني ، آش ، سرخ كردني ، نون سفيد ، فست فود، بستني نوشابه اينا رو حذف كن

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣
کلا در طول روز فقط  نهار اونم کم ؟؟ عزیزم این باعث میشه چربی بزنیا باید رژیمت اصولی باشه

این یعنی چی مگه میشه وقتی یک وعده میخورم با ورزش زیاد چربی بزنم😨

عزیزم تو یه هفته چه توقعی داری فک نمیکنی یه هفته زوده برا نا امید شدن؟

تو اگه همینجوری پیش بری و رژیم اصولی و ورزش داشته باشی تا اونموقه حتما حداقل نصف اضافه وزنتو کم میکنی

اشتباه میکنید صبحانه و شام رو ترک کردید.نهار رو ترک کنید و کالری شماری کنید.

من کرفس نصب کردم ولی بلد نیسنم باهاش کار کنم😐از طرفی یه مقاله خوندم نوشته بود باید ناهار خورد شام نخورد منم سر اون شامو حذف کردم بجاش ظهرا میخورم

من کرفس نصب کردم ولی بلد نیسنم باهاش کار کنم😐از طرفی یه مقاله خوندم نوشته بود باید ناهار خورد شام ن ...

اشتباهه.نهار رو باید حذف کنید.مانکن رو نصب کنید راحتتر از کرفس هست.

همه چیز بخورید اما به اندازه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....