2777
2789
وسط عصر تابستون تو فکر شامی. مکه شما ساعت چند شام میخورید؟ من تازه 9 شب یادم میوفته ایوای الان شوهر ...

من 9 شام میخوریم تا 2 شبم بیداریم اونجوری شام هضم شده و راحت میخابیم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چجوریه میشه بگی؟

گوجه رنده کن با سیب زمینی خورد کن ۱دونه متوسط باروغن و تره کمی سرخ کن اب بریز تا جوش بیاد برنج بریز توش نمک و زردچوبه ....تا دم بیاد روغن بزن 😋

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
گوجه رنده کن با سیب زمینی خورد کن ۱دونه متوسط باروغن و تره کمی سرخ کن اب بریز تا جوش بیاد برنج بریز ...

گوجه و سیب زمینی و پیاز و با روغن سرخ کنم

برنج رو فقط خیس کنم نیازی نیست بپزم و آبکش کنم؟بعد برنج رو بریزم تو مواد؟😏

گوجه و سیب زمینی و پیاز و با روغن سرخ کنم برنج رو فقط خیس کنم نیازی نیست بپزم و آبکش کنم؟بعد برنج ر ...

ن پیاز نریز تره خشک بهتره.ن اب که بریزی مث کته پخته میشه تقریبا۱۰مین.کته گوجه خوشمزس

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
8مگه آفتاب غروب میکنه

نه اما شوهرم ۱۲ اینا میخوابه

بعده شامم چایی و ازین چیزا

دیگه زود میخوریم هضم شه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چیه چجوریه

پیاز و سیب زمینی و بادمجون و گوجه با تیکه های مرغ یکم تفت میدی همه رو باهم.بعد یه لیوان اب میریزی با نمک و فلفل میذاری بپزه یساعت..درشت خوردشون کن فقط

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792