2777
عنوان

یک مشکل مسخره😕

325 بازدید | 45 پست

بچه‌ها من توی هرظرفی به مادرشوهرم اینا چیزی میدم دیگه ظرفمو برنمیگردونن،شاید ماهها اونجا بمونه چی بشه ک بتونم بیارمشون خودمم به هیچ عنوان روم نمیشه بگم ظرفامو بدید ببرم میگم حالا میگن چه خسیسه یا ازاینجور حرفا....

ولی خب من اخلاق خوب یا بدی ک دارم رو وسیله هام حساسم دوست ندارم تک بشن☹

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوست ندارم وسیله هام تک بشن دیگه کل فامیل اخلاقمو میدونن بهشون وسیله میدم ظرف رو بهم بر میگردونن

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡

مثل مادر شوهر من...خودم میرم ظرفامو بر میدارم میارم...با آدمهای پرو باید مثل خودشون رفتار کرد

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

[QUOTE=94112926]ب شوهرت بگو به آخه مردها ک اصلا تو این حرفا نیستن،حالا بگمم میگه ولش کن بزار باشه بعد میاریم😕

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

منم اينطوريم رو وسايلام خيلي حساسم دوس ندارم لنگه به لنگه بشن ولي برم خونشون ميگم بهش مثلا ميگم مامان يه ظرفم تو خونه كمه اينجا جا نمونده يهو يادش مياد ميگ آره آره اينجاس بذار بدم بهت😂😂😂اوايل روم نميشد ولي الان با اين روش ميگيرم ظرفامو