2777
2789
عنوان

یک مشکل مسخره😕

311 بازدید | 45 پست

بچه‌ها من توی هرظرفی به مادرشوهرم اینا چیزی میدم دیگه ظرفمو برنمیگردونن،شاید ماهها اونجا بمونه چی بشه ک بتونم بیارمشون خودمم به هیچ عنوان روم نمیشه بگم ظرفامو بدید ببرم میگم حالا میگن چه خسیسه یا ازاینجور حرفا....

ولی خب من اخلاق خوب یا بدی ک دارم رو وسیله هام حساسم دوست ندارم تک بشن☹

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوست ندارم وسیله هام تک بشن دیگه کل فامیل اخلاقمو میدونن بهشون وسیله میدم ظرف رو بهم بر میگردونن

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡

مثل مادر شوهر من...خودم میرم ظرفامو بر میدارم میارم...با آدمهای پرو باید مثل خودشون رفتار کرد

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

[QUOTE=94112926]ب شوهرت بگو به آخه مردها ک اصلا تو این حرفا نیستن،حالا بگمم میگه ولش کن بزار باشه بعد میاریم😕

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

منم اينطوريم رو وسايلام خيلي حساسم دوس ندارم لنگه به لنگه بشن ولي برم خونشون ميگم بهش مثلا ميگم مامان يه ظرفم تو خونه كمه اينجا جا نمونده يهو يادش مياد ميگ آره آره اينجاس بذار بدم بهت😂😂😂اوايل روم نميشد ولي الان با اين روش ميگيرم ظرفامو