2777
2789

کسایی که میخان بدونن تاریخ دقیق که تخمک ازاد میشه کی هست از کیت تخمک گذاری استفاده میکنن قیمتش هم مناسبه مکس ۱۴ داروخانه میدن ده تومن پنج عدد توشه .با استفاده از کیت شانس باردار شدن خیلی بالا میره .مخصوصا واسه پسردارشدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خوندم کیک تخمک گذاری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
کسایی که میخان بدونن تاریخ دقیق که تخمک ازاد میشه کی هست از کیت تخمک گذاری استفاده میکنن قیمتش هم من ...

واقعا 

باید از داروخانه تهیه کردش درسته استفاده کردنش چجوری 

من و شوهرمم تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم قرار ماه ایند اقدام کنیم 

ی چیزی مثل بیبی چک  از روی ادرارت نشون میده بدنت تخمک گذاری کرده یا نه

بعد از پریودی هر روز باید بذاری؟بعد با همین اسم داروخانه میده یا نه؟

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
واقعا  باید از داروخانه تهیه کردش درسته استفاده کردنش چجوری  من و شوهرمم تصمیم به بچه دا ...

بله داروخانه ها دارن .من هم بلد نبودم استفاده کنم ازش .ماه بعد میخام اقدام کنم برای همین این دوماهه از کیت استفاده کردم تا یاد بگیرم  چطور استفاده کنم .من که پریودهام منظم نیست دوتا بسته خریدم که بتونم برای ده روز استفاده کنم و تاریخ دقیق تخمک گذاریم دقیق دستم بیاد و از روز دهم دارم استفاده میکنم .برای استفاده از کیت نیاز نیست که ناشتا باشید صبحانتون رو بخورید ‌.ولی دوساعت قبل از استفاده از کیت نباید نوشیدنی و اب و جای خورد .بهترین زمان استفاده از کیت هم ساعت دوازده تا یک هست .با ادرار صبح هم اصلا نباید بگیری چون جوابش اشتباه درمیاد .من هر روز ساعت یک ظهر میگیرم چون هم صبحانه خوردم هم اب رو .و تا دوساعت دیگه اب نمیخورم 

بله میگی کیت تخمک گذاری من ۴ تومن گرفتم ۱۰ تا داشت  بعد از پریود استفاده میکنی بهتره یک ساعت بین ۱۰ تا ۴ عصر باشه و هر روز همون ساعت تکرار کنی

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
بله داروخانه ها دارن .من هم بلد نبودم استفاده کنم ازش .ماه بعد میخام اقدام کنم برای همین این دوماهه ...

اهان ممنونم گلم از توضیحت منم این ماه بگیرم ببینم چه جوریه

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
بعد از پریودی هر روز باید بذاری؟بعد با همین اسم داروخانه میده یا نه؟

بعد از پریودی که نه .مثلا اگه سیکل پریودت سی روزه .وسط سیکلت میشه پونزدهم معمولا بین اون تاریخ ها تخمک گذاری انجام میشه که خودت از ترشحات قبل از تخمگذاری که بوجود میاد متوجه میشی .من واسه اطمینان بیشتر از روز دهم دارم میزارم ولی شما از روز سیزدهم روز سیکلت بزار تاروز هفدهم .اینطور  تاریخش رو دقیق متوجه میشی .وقتی هم تخمک گذاری بشه یه هو تو بدنت دمای زیادی رو حس میکنی و میگی گرمم شد یا اینکه تخمدونات درد میگیره یه هویی خلاصه اون زمانه که ازاد شده .و اگه اقدام کنی شانس بارداریت خیلیه .

بله میگی کیت تخمک گذاری من ۴ تومن گرفتم ۱۰ تا داشت  بعد از پریود استفاده میکنی بهتره یک ساعت بی ...

اهان بعد که مثبت نشون داد یعنی همون روز تخمک گذاریته یا یکی دو روز بعدشه؟