2777
2789
عنوان

سردی در روابط....

353 بازدید | 23 پست

سلااااااام خانوما ی راهنمایی میخواستم... 

23 سالمه شوهرم 27 ساله... ی بچه 2ذساله داریم.... رابطه جنسیمون خیلی کم شده در ماه 1 بار ی 2 بار.... دعوا ک میکنیم بعدش کینه میکنه میگه نمیتونم نزدیکت شم و میره فیلم میبینه... من خیلی داغم.. و خیلی تعهد دارم مونذم چیکار کنم دارم روانی میشم... 

تو هم مقابلش فیلم ببین و. ......

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا دعوا میکنین بچه اذیتتون میکنه نمیزاره؟ 

نمیدونم چرا همه فک میکنن شب واسه اینکاره. از ساعت 4 یا 5 صبح تا ص10 11 صبح هورمون های مردانه به اوج میرسن آون موقع ها لختکی باش خودتو بکشون بغلش تو خواب باشه هم بلند میشه🙈🙈🙈

معمولاکساییکه فیلم لین داستارودنیال میکنن تنهایی خوشن مثل دایی من ک همه فهمیدن اختلافشون سراین چیراس ...

دقیقا اینم همینجوریه من چیکار کنم روم فشاره

چرا دعوا میکنین بچه اذیتتون میکنه نمیزاره؟  نمیدونم چرا همه فک میکنن شب واسه اینکاره. از ساعت ...

میگم اصلا بهم نزدیک نمیشه.. بخدا تعریف نمیکنم هرکی منو میبینه 1 ساعت ازم تعریف میکنه قدم بلنده پوست سفید اندامم عالی... ولی اصلا نزدیک نمیاد میگه رنجش دارم ازت.. فیلم میبینه

منم از دستش رفتاراش دیگه رابطه هم نداریم.... جدیدنا میومد کارسو میکرد و میگفت از سر اجباره یا اینکه میگفت داشتی به کی فکر میکردی 😡😡😡😡منم دیگه شبا درو قفل میکنم میخوابم که نیاد پیشم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792