2777
2789
عنوان

نازایی پلی کیستیک

158 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم بازم سوال ببخشید   

قرص یاز برای  کیست پلی کیستیک خوبه ؟! 

من دارم وزنمو کم میکنم این قرصم دکتر گفته دو ماه بخورم بعدش برم سونو ببینم امیدی هست برای بارداری 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط رازیانه دم کن بخور یک ماه 

پرولاکتینم بالاس میگن رازیانه خوب  نیست آره؟! 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
طب سنتی هم برو.مخصوصا بادکش گرم واسه کمر شکم

حتما انجام میدم ،،سردی  جات و قطع کردم گرمی  دارم میخورم ، میگن بلغمی  ها چون بدنشون سرده برا همین کیست پلی کیستیک دارن ینی  تاثیری  داره گرمی  ها؟!

من از پرولاکتین چیزی نمیدونم منم پلی دارم متفورمین داده بهم وزنت چقدره 

متقورمین هم میخورم وزنم ۸۳

حتما انجام میدم ،،سردی  جات و قطع کردم گرمی  دارم میخورم ، میگن بلغمی  ها چون بدنشون ...

فقط همین قدر بهت بگم که دوستم به خاطر پلی کیستیک بودن خودش و بیش از حد ضعیف بودن اسپرم شوهرش قرار بود آی وی اف کنه همون ماهی که بادکش انداخت حامله شد.

فقط همین قدر بهت بگم که دوستم به خاطر پلی کیستیک بودن خودش و بیش از حد ضعیف بودن اسپرم شوهرش قرار بو ...

ووووای خداااا ینی  میشه منم باردار شممممم حتما انجام میدم مرسی  عزیزم 

انشالله دامنت سبز میشه چله ی سوره یس هم بگیر

ان شاءالله حتما چله میگیرم هر کاری میکنم فقط منم مامان شم 

خیلی وزنت من ۶۰ 

آره دکتر گفت اگه وزن  کم کنی شاید نیاز به دارو هم پیدا نکنی 

عکس رنگی انداختی 

آره چن سال پیش  گرفتم مشکلی نداشتم