2777
2789
عنوان

وکیل خوب

120 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان یه وکیل حقوقی خوب میخوام که هم پیگیر باشه هم کار درست تو کرج یا تهران باشه فرق نمیکنه فقط راستشو بگین الکی تبلیغ کسی رو نکنین مشکلی داریم که۵ سال درگیرشیم وکیل الانمون اصلا پیگیر نیست...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

وکیل میشناسم دوروده ولی عالیه عالی لرستانه متاسفانه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وكيل عالي ميشناسم(من خودم كارم حقوقيه) ولي مشكلتو بگو اگر قبول كرد شكاره بدم

ما پنج سال پیش خونه پیش فروش خردیم ولی رهن بانک بود قرار بود تسویه کنه ولی نکرد بانک که اومد خانه رو پلمپ کرد وکیل گرفتیم وکیل هم طرف رو انداخت زندون

آقای محمد کریمی

همکار همسرم هستن. ایشون تهرانن. خاله ی من یه پرونده ی دیوان عدالت داشت که همه گفته بودن نمیتونه رای بگیره آقای کریمی براش رای گرفت خدا رو شکر

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

الان نزدیک دوساله طرف زندونه حالا منتظر نتیجه بانکیم که بانک چیکار میکنه این آقا دیگه پرونده و ول کرده و پیگیر ی نمیکنه

آقای محمد کریمی همکار همسرم هستن. ایشون تهرانن. خاله ی من یه پرونده ی دیوان عدالت داشت که همه گفته ...

اگه کار ش حوبه. میشه شمارش رو بفرستی ممنون میشم

اگه کار ش حوبه. میشه شمارش رو بفرستی ممنون میشم

09124468980

آقای محمد کریمی

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

یه چیزی رو دوستانه بگم 

وکیل خوب رو نمیتونید  از اگهی و تبلیغات پیدا نکنین

سعی کنید از تجربه های اطرافیانتون استفاده کنید و اینم بدونید هر وکیلی معمولا در چند موضوع مهارت بیشتری داره 

اصلانم سراغ دفتر های حقوقی نرید که پروندتون نابود میشه 

قبلا یه وکیل خیلی خوب داشتم که مشکلم رو خیلی خوب حل کرد اما تو زمینه خانواده بود خانم روح انگیز قهرمانی ، گوگل بزنید اطلاعاتش میاد