2777
2789
عنوان

عمل وازکتومی

516 بازدید | 33 پست

بچه ها من۲تابارداری ناخواسته داشتم دیگه هم بچه نمیخوایم شوهرم امشب میخواد بره عمل وازکتومی خیلی میترسم 

میترسم بعد خونوادش فهمیدن بندازن گردن من اما شوهرم خودش میخواد بره من زورش نکردم خودش میگه به خاطر زندگیمون میخوام برم چون الان شرایط بزرگ کردن بچه ها خیلی سخته اما من خیلی بیشتر حق دارم چون بارداری من خیلی مشکله رحمم دوشاخه و زودزام

من قدرت جذبم بالاست و شوهرم اسپرمش قویه.

از وقتی ک زایمان کردم تا الان ک دوماهه از ترس یه بارداری ناخواسته دیگه فقط یبار رابطه داشتیم اونم هم مخافظت شده هم اینکه من ازترس قرص شیردهیمم شروع کردم

به نظرتون شوهرم کاردرستی میکنه؟من بعد که خونوادش فهمیدن نگن توزورش کردی 

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا قشنگ ربطش میدن خیلی میترسم

یه سوال دارم چرا باید خانواده شوهرت راز شما رو بفهمن؟

همسر من الان ۱۷ روزه عمل واریکوسل انجام  داده 

هیچ کدوم از حانواده هامون نمیدونن.

این مسایل کاملا شخصیه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

برادر شوهر من هم این کارو کرد تا یکی دو سال کسی نمیدونست ولی بعدا همه فهمیدن کسی سرزنشش نکرد ولی الان بعد از هفت هشت سال با داشتن دو تا بچه هم دختر هم پسر،پشیمون شده میگه کاش این کارو نمیکردم

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
برادر شوهر من هم این کارو کرد تا یکی دو سال کسی نمیدونست ولی بعدا همه فهمیدن کسی سرزنشش نکرد ولی الا ...

خب چرا؟

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم