2777
2789
عنوان

مشهد

124 بازدید | 17 پست

بچها سلام.من میخوام برم مشهد بعد اینکه میخوام برم سرزمین موج های آبی...ولی شنیدم میگن فاز دومش اصلا خوب نیست شبیه فاز یکش نیست

چون خودم دوسال پیش رفتم موج های ابی خیلی خوب بود.....

کسی خبر داره که فاز دومش که مخصوص بانوان هست شلیه فاز یک هست یا نه؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام منو ب امام رضا برسون  بهشون بگو بابت همه لطفاتون ممنون از همه جا بریده بودم شما دستمو گرف ...

خوشبحالت که جواب تو رو دادن اخرین باری که رفتم حرم گفتم آقا دفعه بعد با بچه ام بیاد هنوز نه بچه دار شدم نه طلبیدن منو...

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

موجهای آبی خیلی کثیفه 

من یه بار رفتم 

واسه هفت پشتم بس بود 

آب استخرشو وقتی تو دستت میگیری دستت دیده نمیشه بس و چرک و کثیفه 

من تا چند ماه عفونت گرفتم

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
خوشبحالت که جواب تو رو دادن اخرین باری که رفتم حرم گفتم آقا دفعه بعد با بچه ام بیاد هنوز نه بچه دار ...

منم چون کم اوردم دارم میرم خودش کمکم کنه....قراره ازدواج کنم با فرد مورد علاقم.مامانم بهونه ی الکی میاره میگه نه😪😪😪😪

من دوسال پیش رفتم خوب بود

منم دوسال پیش رفتم 

خیلی کثیف بود

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
خوشبحالت که جواب تو رو دادن اخرین باری که رفتم حرم گفتم آقا دفعه بعد با بچه ام بیاد هنوز نه بچه دار ...

من دو تا بچه دارم 

مشکل من ابروم بود واقعا ن تنها مشکلمو حل کرد بلکه عزتم داد پیش همه بالا برد منو بچه ها با دل شکسته برید حرم ب جوادش قسم بدید امام رضا رو محال دستتونو نگیره