بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ببین اگه اصلا تا حالا كلاس نرفتی یكی دو ترم برو راه بیافتی بعد خودت بخون ولی اگه در حد متوسط بلد ...
نه من کلاس رفتم صفره صفر نیستم قدیما رفتم ولی بخاطر کنکورم ول کردم دیگه نرفتم الانم نمیخوام کلاس گروهی معمولی برم چون واقعا وقت تلف کنیه کلاسای فشرده آیلتس و اینا خوبه
شدنش میشه ولی برای مکالمه میخوای چیکار کنی؟ باید یه نفر باهات صحبت کنه! کلاس زبان گروهی شاید یکم اتلاف وقت باشه اما کلاس خصوصی خیلی جواب میده! همه ی زبان گرامر و لغت نیست باید صحبت کنی و بشنوی فیلم هم یکم کمک میکنه لهجه ها متفاوته اینکه میگن زبان پویاست تغییر میکنه و تو باید موقع جواب دادن از خلاقیت خودت استفاده کنی مثل اینکه تو فارسی ما تو جواب چطوری چند تا جواب مختلف داریم که تو شرایط مختلف و با افراد مختلف و با حالت های روحی مختلف اون رو جواب میدیم مرسی، خوبم، زنده ایم، میگذره روزگار و افتضاح من بهت پیشنهاد میکنم از معلم خصوصی بگیری کلی سایت هم وجود داره که معلم خصوصی زبان میتونی بگیری ازشون مثل استادبانک که قیمتاشم خوبه!
مهم ترین چیز برای اینکه خودت بخوای زبان بخونی اینه که برنامه داشته باشی. یک سایتی هست به اسم میس نیلو. برات برنامه ریزی می کنه و می تونی آخر هر هفته بهش گزارش بدی . حتی می تونی در طول هفته به صورت تلفنی باهاش انگلیسی صحبت کنی و اسپیکینگت قوی بشه.