2789
عنوان

کیست درموئید

7503 بازدید | 37 پست

کسی درمورد کیست درموئید ابرو نوزادان اطلاعی داره؟ میدونم که بایدجراحی بشه اما نمیدونم جراح پلاستیک ببرم یا جراح کودکان.و کدوم دکتر و کدوم بیمارستان خوبه.دخترم ده ماهشه.خودم کرجم.تهران میخوام ببرمش.اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنين.مرسی

خدا در قلب انسانهاست

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی دختر من ۱۴ روزشه تقریبا یه هفتست متوجه یه برجستگی تو ابروش شدم به دکتر نشون دادم گفت یا چربیه یا کیسته دقیقا بالای ابروشه دست میزنم یکم سفته خیلی نگرانم میشه از دخترت بگی چی بود؟ چی کار کردی؟ چطوری فهمیدی؟ با بزرگ تر شدنش بزرگ تر شد ؟ خدا کنه پیاممو ببینی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم.اگه کیست درمویید باشه جای هیچ نگرانی نیست.فقط جنبه زیباییش.من انقدر غصه خوردم ک نگو.تا جراحی شد و الان اصلا جاشم نمونده.یکسالگی جراحی کردیم

خدا در قلب انسانهاست
سلام عزیزم.اگه کیست درمویید باشه جای هیچ نگرانی نیست.فقط جنبه زیباییش.من انقدر غصه خوردم ک نگو.تا جر ...

سلام وقت بخیر ،دختر من ۴ ماهشه و تازه متوجه این کیست شدیم و در شرایط فعلی جامعه امکان جراحی نیست

خواستم ببینم جراحیش چجوریه؟ بیهوش میکنن بچه رو؟ چقد بخیه میخوره؟ جاش میمونه؟دوران نقاهتش چقده؟

خیلی ناراحتم☹

ممنون میشم اگه جوابمو بدین🙏🙏🙏

سلام وقت بخیر ،دختر من ۴ ماهشه و تازه متوجه این کیست شدیم و در شرایط فعلی جامعه امکان جراحی نیست خو ...

بیهوش میکنن.تعدادبخیش بسته ب بزرگی کیستشه.واس دختر من ی سانت بود جاش اصلا نمیمونه بشرطیکه دکترش خوب باشه.من چندتا دکتربردم که مثلا فوق تخصص جراحی کودکان بودن اما جواب درستی نگرفتم تا دکترغروبی بردم و ایشون واقعا اینکاره بودن.اما دستمزدشون بالاست ولی ارزششو داره.سرپایی بود یک ساعت بعدجراحی مرخص شد.اما دکترهای دیگه وحتی بیمارستان باید ی شب میموندش

خدا در قلب انسانهاست
بیهوش میکنن.تعدادبخیش بسته ب بزرگی کیستشه.واس دختر من ی سانت بود جاش اصلا نمیمونه بشرطیکه دکترش خوب ...

سلام عزیزم ،خیلی ممنونم که جوابمو دادین🙏

ببخشید شما از کِی متوجه کیست شدید که ۱ سالگی جراحی کردین؟ میدونید چه زمانی برای جراحیش بهتره؟

بعد بچه بعد از جراحی اذیت نیست؟ ینی درد اینا نداره براش؟

اخه نوزاد و چجوری بیهوش میکنن☹

بیهوش میکنن.تعدادبخیش بسته ب بزرگی کیستشه.واس دختر من ی سانت بود جاش اصلا نمیمونه بشرطیکه دکترش خوب ...

دکتر جواد غروبی منظورته فوق تخصص جراح کودکان؟ببخشید میشه بپرسم هزینش چقد شد؟

سلام امیدوارم حال گل دخترتون خوب باشه 

سوال داشتم که دخترتون رو تهران بردین ادرس وشماره تلفنشون رو بگین 

جای بخیه مونده ایا 

چند وقته جراحی کردین 

دختر منم داره خیلی غصه میخورم تازه یکماهشه

سلام عزیزم غصه نخورین. با جراحی خوب میشه جاشم بعد چندماه ازبین میره ی خط می مونه.من پیش دکتر غروبی برام.جوادغروبی فوق تخصص جراحی اطفال.تو نت هست آدرس و شماره مطبش.من خیلی راضی ام از جراحی دخترم.روبروی پارک شریعتی مطبش

خدا در قلب انسانهاست
عزیزم ناراحت نباش دختر منم داره ولی مطمین نیستم درموییده یا نه  ۰۹۳۹۵۰۳۶۳۱۷ تونستی پیام بده&nb ...

سلام خوبین 

من دخترمو بردم دکتر فقط معاینه کرد پیش دکتر حق شنلس بردم تهران اکباتان 

نگفت چیزی فقط گفت اگه برطرف نشد نهایتا با یه برش کوچولو حل میشه اما نگفت درمدیید یا نه چون من خیلی نگران بودم منو فقط اروم کرد