2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مبشه بگی علائمت چی بود?دلت و تخمدانات تیر میکشیدن?

من هیج علامتی نداشتم ولی طول سرویکسم اومده بود پایین دکتر نفهمید منم تادلت بخواد کارمیکردم یدفعه خونریزی کردم.فقط اواخربچه رو پایین حس میکردم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
بچم نارس بود ونموند ۲۵هفته خیلی زوده۸۰۰گرم بود. برای چی پرسیدی مگه زایمان زودرس کردی

من سیزده هفتم زیر دلم و تخمدانام تیر میکشه پهلوهام درد میکنه اینا نشون زایمان زود رس?

من سیزده هفتم زیر دلم و تخمدانام تیر میکشه پهلوهام درد میکنه اینا نشون زایمان زود رس?

عزیزم من اصلن مثل تو نبودم براهمین نمیخوام الکی راهنماییت کنم ولی حتما به ی دکترخوب مراجعه کن ببین اون چی میگه

عزیزم من اصلن مثل تو نبودم براهمین نمیخوام الکی راهنماییت کنم ولی حتما به ی دکترخوب مراجعه کن ببین ا ...

مرسی عزیزم ایشاللا سری بعد خدا یه نی نی صحبح و سالم بهت بده

مرسی عزیزم ایشاللا سری بعد خدا یه نی نی صحبح و سالم بهت بده

خواهش میکنم عزیزم برام دعاکن منم ازخدامیخوام بچت صحیح وسالم بدنیابیاد برات ایت الکرسی میخونم. فقط وقتی حموم میری نروزیربادکولر شاید سرماخوری. و پیاده روی وکارنکن.تامیتونی دراز بکش.وحتما زیر نظر ی دکتر خوب باش.من خودم بی تجربه بودم دکترم منو بدبخت کرد.