2777
2789
ما چه پیش بینیایی  میکنیم اصن یه بار دیدی زایمان زودرس بگیریم  بالاخره اتفاقه برا خیالیا ا ...

میدونم ولی نمیخوام زمستون بیفته زایمانم

عشق نی نی      

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشالله چ علفی منم دوس دارم دوقلو بشه ب منم بگو

عزیزم چون اینایی مصرف میکنم تضمینی نیست و نمیدونم ک ی موقع تاثیر سوء نداشته باشه فعلا نمیگم.آخرای تیر بیاخبرموبگیر اگه جواب داده بود بهت بگم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
طرز استفادشو دقیقا میگی منم میخوام بچه ام دوقلو باشه

دختر چه میدونی چیه میخوری اسهالی چیزی میگیری حالا بیا جمش کن 

میشه برا سلامتی نی نیم صلوات بفرسین لطفا مرسی🙏🙏
طرز استفادشو دقیقا میگی منم میخوام بچه ام دوقلو باشه

روزی ی قاشق مرباخوری عسل به همراه7عددسیاهدانه ناشتا هم خودم هم همسرم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
آره انتظار سخته ولی دیگه بی خیال شدم میگم هر چی می خواد بشه 😏

انشالله این ما میشه خیلیا تو همین نی نی سایت گفتن یکی دوساله تو اقدامن 

میشه برا سلامتی نی نیم صلوات بفرسین لطفا مرسی🙏🙏
ما چه پیش بینیایی  میکنیم اصن یه بار دیدی زایمان زودرس بگیریم  بالاخره اتفاقه برا خیالیا ا ...

من فک همه اینارو کردم اما چاره چیه؟؟؟

مث من میگی بیخال شدم ولی نمیشه ادم انتظار  وقت پری میشه

نمیگم منتظر نیستم ولی اگه نشه هم سعی می کنم آروم باشم

ماه های پیش خیلی گریه کردم

ولی الان میگم اگه خدا نمی خواد حتما اینطور به صلاحمه

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز