2777
2789

سلام دوستان،من مامان دوتاپسر باهوش وبازیگوشم،پسر بزرگم 4سال و3ماهشه،پسر کوچیکم2سال و5ماهس،اختلاف سنیشون 21ماهه😊من ناباروری داشتم وباتصمیم خودمون ولطف خداپسر دومم روباردارشدم،ولی جدیدا خیییلی انرژیم کم شده،تمام دغدغمه که چیکار کنم تاپسرام بیشتر بازی کنن ویاد بگیرن،کمتر کارتن ببینن،باهم دعوانکنن،شما مامانا گل چه بازیهایی برای رشد ویادگیری بچه هاتون انجام میدید؟بیاین بهم یاد بدیم،خودمم میگم 

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

تاپیک من رو بخونید.شاید کمک بکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولشون کن عزیزم.من که میگم بچه هرکاری باید دوست داره بکنه

آره عزیزم موافقم بکن نکن خیییلی بچه روعصبی میکنه،منظورم بازیه،مثلا باهم قایم باشک،قطار بازی،توپ بازی،وتوبازیهای فکری گل بازی،خمیر بازی،لگو وپازل ونقاشی،داریم ولی دلم میخواد زمان مشخصی تمام فکر وحواسم بازی باشه وتمام کارها تعطیل

چشم بانو جان من نسبت به شما ارادت دارم،ممنون که اومدی

لطف دارید.😘😊

اتفاقا دیشب بعد از دیدن عصر جدید مصمم شدم دخترم رو بزارم کلاس چرتکه.اما نمیدونم از چه سنی خوبه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
لطف دارید.😘😊 اتفاقا دیشب بعد از دیدن عصر جدید مصمم شدم دخترم رو بزارم کلاس چرتکه.اما نمیدونم از چ ...

منم دیدم ،وقتی عصر جدید وتوانایی بچه ها رودیدم،تصمیم گرفتن علاقه واستعداد پسرام روپیداکنم وتمام تلاشم روبکار بگیرم تابه مهارت تبدیل بشه،به جای دادن هزینه های گزاف به یک مهد یک یا دوکلاس باتوجه به علاقه واستعداد خیییلی مفید تره،هم وار اجتماع وگروه نیشن وهم کار ومهارتی رودرست آموزش می بینن

منم دیدم ،وقتی عصر جدید وتوانایی بچه ها رودیدم،تصمیم گرفتن علاقه واستعداد پسرام روپیداکنم وتمام تلاش ...

استادم میگفت هر انسانی ده به توان هشتصد تا استعداد داره.یعنی یک ده بنویسید هشتصد تا صفر بزارید جلوش!

حیفه این استعدادها کشف نشه.

استادم میگفت هر انسانی ده به توان هشتصد تا استعداد داره.یعنی یک ده بنویسید هشتصد تا صفر بزارید جلوش! ...

دارم مطالب تاپیکتون رو میخونم الان صفحه 4هستم کلی ازتون یادگرفتم،راستی یه سوال من قبل خواب دارم سوره های کوچیک رو به بچه هام فقط باتکرار آموزش میدم،مثلا سوره توحید رو یک مدت هرشب قبل خواب دوتاسه بار میخوندم وبعدش صلوات ودوتاشون الان حفظن الان رفتیم سراغ سوره کوثر،ولی پسر بزرگم خیییلی جدی گوش نمیده ووسط از لحن و کمات عربی خندش میگیره،نمیدونم شیوم درسته یا باید تغییر بدم