2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۴ ماهه دستم بنده،

دکتر زنان رفتم

دکتر پوست رفتم

فایده نداشته ، فقط از بس قرص و کپسول دادن گلاب به روت اسهال گرفتم،معده ام هم عفونت گرفت.

پریروز دیگه رفتم پیش طبیب سنتی، ۳۰ تا زالو انداخت رو صورتم و کلی دارو داد و رژیم غذایی هم برام نوشت.

زالو که انداختم ورم و التهابش خیلی کمتر شد.

داروهایی هم که داده همش گیاهی هستند اما خارجی، واسه پاکسازی قلب و کبد و شادابی پوست هستند.

ررژیم غذاییشم یه کوچولو سخته.

هر شب هم باید ماسک بزارم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
برا اینه که هرراه کاری برای همه نمیشه من خودم جوش داشتم راکوتان میخورم خوب شدم هرراهی که مرذم میگف ...

پوست منم چربع والا دکترم رفتم وقتی داروهارو قطع کردم دوباره شرو شد

^^♡

عزیزم جوش رو گونه و لپ..مخصوصا جوشای قرمز یا از تغذیه و شکلات و شیرینی جات یا غذاهای گرمی ادویه و تند..

یا اینکه میکروب و باکتری‌..شات رژگونه و پد پنکک و کرم پودرت رو هر هفته یا ۴ روز یکبار بشور حتما...

روی بالشیت هم تند تند بشور‌‌

واسه درمانشم ی شامپو بچه فیروز بخر با ی محلول کلیندوماسین ..روزی دوبار شامپو بزن..هر شب هم محلول پنبه بزن..

یک هفته ای تمامی جوشات میره..

😊😊
عزیزم جوش رو گونه و لپ..مخصوصا جوشای قرمز یا از تغذیه و شکلات و شیرینی جات یا غذاهای گرمی ادویه و تن ...

شکلات تلخ و غذای تند زیاد میخورم😑

ولی بقیه کارارو ک گفتی انجام میدم میشورمشون ولی باز هست

مرسی از راهنماییت عزیزم😘

^^♡
شکلات تلخ و غذای تند زیاد میخورم😑  ولی بقیه کارارو ک گفتی انجام میدم میشورمشون ولی باز هست ...

همون دیکه عزیزم...دیکه ادویه نخور..از گرمیه جوشات.

اخه من خیلی ساله درگیرم..دیگه متخصص شدم.

درمانشم فقط همینه..به نسخه های طولانی بها نده.فقط همین دوتا...عالی جواب میده

😊😊
منم ۴ ماهه دستم بنده، دکتر زنان رفتم دکتر پوست رفتم فایده نداشته ، فقط از بس قرص و کپسول دادن گلا ...

جای زالو نموند؟خارش اینا نداشتی؟

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
از زالو میترسم😓

منم خیلی میترسم.

قلبم داشت وایمیساد.

اینقدر جیغ زدم و گریه کردم.

دکتر به منشیش گفت این خانم رو دیگه اینجا راه ندید 😐

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
جای زالو نموند؟خارش اینا نداشتی؟

نه جاش نمیمونه.

چرا خارش هم داشتم