بیست روزدیگه زایمانمه ولی فعلا نمیدونم اسمه بچموالسابذارم یادلنیا من ازمجردی اسم الساروخیلی دوست داشتم چون هم بین المللیه هم معنیاش خاصه هم عجیب وغریب نیست ولی درطول بارداری خیلیاپشیمونم کردن منوشوهرمم تصمیم گرفتیم دلنیابزاریم ولی بازم بعضی موقع هاپشیمون میشیم من هردوشونم دوست دارم دلنیام یه اسم باریشه کردیه ومن وشوهرمم چون کردیم خیلی خوشمون اومدبنظرشمابین این دوتاکدوم قشنگ تره
؟؟
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
من دلنیا دوست دارم ...الساهم قشنگه ولی دلنیا بهتره
رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چکار بقیه دارین من ک اسم نی نی امو تا موقع تولد به هیشگی نمیگم دلینا رو نشنیدم تا حالا ولی هر جفت ...
توخانواده های کردتامشخص بشه بچه چیه دیگه انقدرخانواده هاپیگیرمیشن که اسم بچتوچی میخوای بزاری که آدم کلافه میشومجبوره بگه
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
الی و دلی اینا مخفف هاش السا قشنگ تره 😍😍😍 قدمش م ...
مرسی عزیزم