2821
2789
عنوان

السا یا دلنیا؟؟

4919 بازدید | 46 پست

بیست روزدیگه زایمانمه ولی فعلا نمیدونم اسمه بچموالسابذارم یادلنیا من ازمجردی اسم الساروخیلی دوست داشتم چون هم بین المللیه هم معنیاش خاصه هم عجیب وغریب نیست ولی درطول بارداری خیلیاپشیمونم کردن منوشوهرمم تصمیم گرفتیم دلنیابزاریم ولی بازم بعضی موقع هاپشیمون میشیم من هردوشونم دوست دارم دلنیام یه اسم باریشه کردیه ومن وشوهرمم چون کردیم خیلی خوشمون اومدبنظرشمابین این دوتاکدوم قشنگ تره

؟؟

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

من دلنیا دوست دارم ...الساهم قشنگه ولی دلنیا بهتره

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چکار بقیه دارین

من ک اسم نی نی امو تا موقع تولد به هیشگی نمیگم

دلینا رو نشنیدم تا حالا

ولی هر جفتش برازندس

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

السا

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
چکار بقیه دارین من ک اسم نی نی امو تا موقع تولد به هیشگی نمیگم دلینا رو نشنیدم تا حالا ولی هر جفت ...

توخانواده های کردتامشخص بشه بچه چیه دیگه انقدرخانواده هاپیگیرمیشن که اسم بچتوچی میخوای بزاری که آدم کلافه میشومجبوره بگه 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

منم اسم السا رو دوست داشتم ولی چون یاد کارتون فروزن میفتادن همه پشیمون شدم

دلنیا به نظرم جدید و شیکه تا حالا نشنیده بودم ولی حس خوبی بهم داد

منم تقریبا بیست روز دیگه دخترم به دنیا میاد میخوام بذارم نیلا

الی      و      دلی اینا مخفف هاش السا  قشنگ تره 😍😍😍 قدمش م ...

مرسی عزیزم