2777
2789

اینایی ک میگین تاثیر داره

ضرر نداره؟

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من دمنوش خوردم جواب نگرفتم ولی  ...

سلام من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون

https://www.behindaruuu.com  اینم شمارش 

09120304263

09197142162   به همجا هم ارسال داره  من ازشون قرص جی سی گرفتم محصولات شون خیلی متنوع هستش پیشنهاد میکنم برید داخل سایتشون ببینید

عزیزم من خیلی قرص های لاغری رو امتحان کردم هیچ نتیجه ای نگرفتم چند جا هم خرید کردم اما پولم رو خوردن و واسم نفرستادن تا اینکه با سارا جون آشنا شدم واسه نوین داروطب مشاوره می ده از ایشون #ایزی_اسلیم گرفتم که کامل اشتهام رو صفر کرد و تونستم 8 کیلو لاغر کنم بعد یک دوره #بادی_اسلیم گرفتم #بلوبری و #جی_سی اسلیمنیگ هم داره که البته گرونتره متاسفانه فقط تگلرام و اتس آپ مشاوره و ثبت سفارش دارند ولی تا حالا بدقولی از ایشون ندیدم حتی یکبار تهران آدرس دادم نیم ساعته تحویل دادن واسه کیش که من هستم دو روزه می رسه

نمیخوام تبلیغ کنم اما می دونم چقدر پیدا کردن فرد مورد اعتماد و قرص اورجینال مشکله واسه همین شماره ایشون رو میزارم

09309782427

الان هم فکر کنم تخفیف گذاشتن بلوبری برزیل 800 تومنی رو فقط 400 هزار تومن گذاشته

http://instagram.com/novindaroteb

قرص لاغری رو از سایت کیم کالا خریداری کردم اینم شماره هاشونه 09120750932 - 09120132883 - 02186081142 -  بعد از استفاده از این قرص چربیسوزی بالا داشتم و کاهش اشتهای فوق العاده ای داشتم و سایز و وزنم خیلی خوب پایین اومد و من تونستم خیلی خوب لاغر کنم