دوسته بیچاره من شوهرشو با دوست دخترش رو تخت دیده . دیگه بعدشم معلومه کن فیکون شدااااا... الان جیگرم کبابببببههه اخه یکی نیس بگه احمق چرااا زنت چه عیبی داش ؟!یا اصن تو خونه رو تخت زنت ؟!!!😢😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیانت بدترین اتفاقیه که میتونن در زندگی زناشویی بیوفته البته خیانت بدین ترتیب که گفتید هم در ...
واقعن خانومه بخشید ؟! چطور ؟! مگه میشه ؟!من یه بار یه اسکناس ۵ تومنی دیدم که امضای منشی شرکت قبلی شوهرم زمان مجردی روش بود . تازه اونم برا عید غدیر . منم از همه جا بی خبر که زنه از شوهرم بزرگتره و حتی مادرشوهرمممیشناسش . بلاوییی کردم که نگو . حالا اون از کجا و چه جوری ببخشه طفلک ؟؟؟؟؟😢😢😢😢
تو رو خدا بیایننن نرین لالا . خدایی میشه خیانتو بخشید . فک کن از وقتی فهمیدم همش تو این فکرم . من به عنوان دوست حتی نمیتونم طلتقشونو تصور کنم . چه برسه به خودشون . فقط با منو شوهرم چقدر خاطره داشتیم . ۴ تایی . طفلی شوهرممن از عصر چندتا آرام بخش خورده . چون استرس و فشار خون سمه براش
خدااا کنه ولی بچه ندارن . خدا چقدر مهربونه هرچی تلاش کردن بچه دار نشدن تا حالا . خانومه که شما میگی ...
رفت تو خونه دید شوهرش با یه دختره دیگه رو تخته. و هر دو تاشون داشتن کارای بوق میکردن خلاصه همونجا بحث و جدلی و.. دختره هم یه کتک مفصلی میخوره و میندازتش بیرون ، و خودشم میرم خونه باباش دیگه مرده جهت عذرخواهی و ... میره خونه پدر زنش و خانمش هم میگه که من تصمیم به برگشت دارم و حق دخالت به خانواده نمیده
با خدا باش و پادشاهی کن ، بی خدا باش و هر چه خواهی کن
حالا از وقتی شنیدم رفیق شوهرم خیانت میکنه به زنش فکرم همش مونده پیش شوهرم چون نامزدیم و از هم دوریم خیلی نگرانم از یه طرفم سعی میکنم اصلا به روی خودم نیارم که نگرانم و روی شوهرمو باز نکنمبه این مساله چون کارشون یه جوریه که نمیتونم بگم باهاش قطع رابطه کن