2777
2789
عنوان

یعنی اونم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 37 پست
خواهشا نگو عشقم بود حرمت عشق از بین نبرین بگو سه سال دوست بودیم هر کاری دلمون خواسته کرررردیم نوش جو ...

جز چت کار دیگه ای نبوده گلم😐

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متنفرم از اون زن هزار بار همه جا گفته نمیزارم بهم برسین

ارزونی خودش. عشقی هم اگه وجود داشته باشه به زور نمیتونی به دستش بیاری. زندگی به این اسونیا که فکرشو میکنی نیس واقعا نیس. قبل ازدواج میگی اینا مهم نیس بذار باشم باهاش اشکال نداره بذا با هرکی دلش میخاد باشه یا میگی قبلا فلانی دوستش بوده چه اشکال داره . اما وای به بعد ازدواج، اگه مامان و خواهرشم بوسش کنن  یا کنارش بشینن حرصت میاد بالا. کم کم رابطه های قبلیش یادت میاد. کم کم یادت میاد همزمان ک با تو بود با اون زنه هم بود. از سر کار میاد گوشیشو چک میکنی بی اعتمادی شروع میشه دعوا و به همین زاحتی یه زندگی خراب میشه. بعد از ازدواج هیچی بهتر نمیشه بدتر میشه ولی بهتر نمیشه چون چند ماه بعد ازدواج همه چی همدیگه براتون تکراری میشه. باید خیلی طرفت اوکی باشه که مشکلی پیش نیاد. پس شک نکن کار خوبی کردی. 21 روز بعد همه چی یادت میره

ارزونی خودش. عشقی هم اگه وجود داشته باشه به زور نمیتونی به دستش بیاری. زندگی به این اسونیا که فکرشو ...

من همین الانشم میگفت مثلا خاهرم کنارمه دلم میخاست پیشم بود میزدمش😑😑 ولی در کل راضیم ب رضای خدا

من همین الانشم میگفت مثلا خاهرم کنارمه دلم میخاست پیشم بود میزدمش😑😑 ولی در کل راضیم ب رضای خدا

خب دیگه خودتم میدونی چی میگم. قدر خودتو بدون. این راه ها رو من تا تهش رفتم هیچی نبود. تا اون ادم خاص زندگیت پیدا نشده به کسی دل نبند. امیدوارم خوشبخت شی

خب دیگه خودتم میدونی چی میگم. قدر خودتو بدون. این راه ها رو من تا تهش رفتم هیچی نبود. تا اون ادم خاص ...

فدات