براش بجنگ اگر واقعا ارزششو داره و بعدا پشیمون نمیشی،مثل من،
من حدود ۱۳ ساله با عشقم ازدواج کردم اگر صدبار دیگه هم برگردم عقب بازم انتخابش میکنم،من کلا خدا یبار تو زندگیم انگار بهم نگاه کرده اونم همینه،اگرچه خیلی سخت بود ازدواجمون و هنوزم دارم تاوانشو میدم ولی ارزششو داشت
عشق وجود نداره. عشق یه چیز بیخودیه که ادما میسازنش و بازیش میکنن یه مدت سرگرم شن. وقتی هر چیزی که تقدیر باشه پیش میاد چرا خودتونو خسته میکنین و عاشق میشین. در نهایت اونی که تو تقدیرتونه میاد و میگیرتتون. سعی کنین پولدار باشه........
ی خاهر مجازی داش ک رابطمونو باش قط کردیم یبار دعوامون شد رفت به اون پیام داد( قبلش گفته بودم اگه بهش ...
اگر تو زندگیت کار عاقلانه ای کردی همین یه جا بوده. عشق . عشق کجا بود اخه. یارو با یه دختر دیگه رابطه داره با دوست دختر خودشم هست بعد میگه دلم خواست به اون پیام بدم. دلم خواست و مرض دلم خواست و کوفت . غلط کردی میای به یکی دیگه ابراز علاقه میکنی بعد با یه نفر دیگه درد و دل میکنی. اینا اسمش عشق نیست.
خواهر من سه سال رابطه داشتی با ی پسر؟ انتظار م داشتی بیاد تو رو بگیره ؟رابطه بدون در جریان گرفتن خانواده ها بیشتر از یکسال به ضرر صد در صد دختر تموم میشه
خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه