2777
2789
عنوان

یعنی اونم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 37 پست
اره ۳ سال ولی دیونه هم بودیم بقیه نزاشتن

براش بجنگ اگر واقعا ارزششو داره و بعدا پشیمون نمیشی،مثل من،

من حدود ۱۳ ساله با عشقم ازدواج کردم اگر صدبار دیگه هم برگردم عقب بازم انتخابش میکنم،من کلا خدا یبار تو زندگیم انگار بهم نگاه کرده اونم همینه،اگرچه خیلی سخت بود ازدواجمون و هنوزم دارم تاوانشو میدم ولی ارزششو داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق وجود نداره. عشق یه چیز بیخودیه که ادما میسازنش و بازیش میکنن یه مدت سرگرم شن. وقتی هر چیزی که تقدیر باشه پیش میاد چرا خودتونو خسته میکنین و عاشق میشین. در نهایت اونی که تو تقدیرتونه میاد و میگیرتتون. سعی کنین پولدار باشه........

براش بجنگ اگر واقعا ارزششو داره و بعدا پشیمون نمیشی،مثل من، من حدود ۱۳ ساله با عشقم ازدواج کردم اگر ...

خیلی همو دوست داریم ولی نمیدونم چی میشه دعوا زیاد داشتیم ولی اشتی کردیم

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤
عشق وجود نداره. عشق یه چیز بیخودیه که ادما میسازنش و بازیش میکنن یه مدت سرگرم شن. وقتی هر چیزی که تق ...

پول میخام چیکار

دلم تنگ شده برا اون روزا ک با شوهرم قهر میکردیم و خداحافظی  بعد با فرداش دوباره اشتی میکردیم.شی ...

پایدار

ی خاهر مجازی داش ک رابطمونو باش قط کردیم یبار دعوامون شد رفت به اون پیام داد( قبلش گفته بودم اگه بهش ...

اگر اونم واقعا اینجوری که تو عاشقشی عاشقت باشه برمیگرده که بهش فرصت بدی  ولی اگر دیدی بر نگشت بدون اندازه تو لاشق نبوده و سرش خیلی زود گرم شده جای دیگه

ی خاهر مجازی داش ک رابطمونو باش قط کردیم یبار دعوامون شد رفت به اون پیام داد( قبلش گفته بودم اگه بهش ...

اگر تو زندگیت کار عاقلانه ای کردی همین یه جا بوده. عشق . عشق کجا بود اخه. یارو با یه دختر دیگه رابطه داره با دوست دختر خودشم هست بعد میگه دلم خواست به اون پیام بدم. دلم خواست و مرض دلم خواست و کوفت . غلط کردی میای به یکی دیگه ابراز علاقه میکنی بعد با یه نفر دیگه درد و دل میکنی. اینا اسمش عشق نیست. 

خوب کردی هیچم دلتنگش نشو این فردا واسه یه دعوای ساده میره خیانت میکنه یکی دوماه بگذره دلتنگیتم‌رفع میشه میفهمی کار درستو کردی

خواهر من سه سال رابطه داشتی با ی پسر؟ انتظار م داشتی بیاد تو رو بگیره ؟رابطه بدون در جریان گرفتن خانواده ها بیشتر از یکسال به ضرر صد در صد دختر تموم میشه

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه
خوب کردی هیچم دلتنگش نشو این فردا واسه یه دعوای ساده میره خیانت میکنه یکی دوماه بگذره دلتنگیتم‌رفع م ...

قهری داشتیم یماهه ولی بازم بزگشتیم با همه بدیاش نمیره از سرم

خواهر من سه سال رابطه داشتی با ی پسر؟ انتظار م داشتی بیاد تو رو بگیره ؟رابطه بدون در جریان گرفتن خان ...

تا حدودی میدونستن خانواده من ولی خانواده اون بابا مامانش میدونستن

اگر تو زندگیت کار عاقلانه ای کردی همین یه جا بوده. عشق . عشق کجا بود اخه. یارو با یه دختر دیگه رابطه ...

متنفرم از اون زن هزار بار همه جا گفته نمیزارم بهم برسین

خواهشا نگو عشقم بود حرمت عشق از بین نبرین بگو سه سال دوست بودیم هر کاری دلمون خواسته کرررردیم نوش جوونمون

الان م کااااا ت شد

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه