2777
2789
عنوان

غمگین ترین تاپیک !؟!؟!؟

755 بازدید | 54 پست

غمگین ترین تاپیک ک خوندین و خیلی ناراحت شدین یا حتی براش گریه کردین چی بوده؟

یادمه ی خانومی تاپیک زده بود ک با خونواده همسرش رفتن مسافرت پدرشونم اومده بود باهاشون شوهرش برای 30تومن هزینه بیشتر اجاره سوئیت دل پدرزنشو شکسته بود و باباهه رفته بود

یادمه توی اون تاپیک اکثر خانما میگفتن ک دارن گریه میکنن   

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

تایپیک می می ناز روحش شاد

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یکی بود نوشته بود مامانمو زدم انقدر حالم بد بود تا یه هفته هر روز دست مامانمو بوس میکردم 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
می می ناز

منم همینطور

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

منم دلم شکست کاش نمیگفتیش😔 امیدوارم هیشکی محتاج بنده خدا نشه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

من امروز يه تاپيك خوندم سركار بودم اشكم درومد

خانمي ك پسر دوسالش رو از دست داد و با دست خودش گذاشت تو خاك

بميرم براش

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️