2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 50 پست
واقعاخیلی بدمیگردن یه سریا خیلی لوندگری میکنن باورکن دوتادختر کنار ابشار لب میگرفتن که دوستش عکسشون ...

یه زمان زن و مرد کارای نو رخت خواب شونو میوردن کف خیابون 

الان دختر با دختر 

پسر با پسر 

من خیلی دیدم شوخی جنسی پسر با پسر تو خیابون 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم  بیشتر از این لجم گرفت مانتوعه خییییلی زشت بود ،ولی مرغ همسایه غازه انگار

حالا میگرفتم مطمعنم نمیزاشت بپوشم 😂😂😂😂😂 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
چیکار میکنی واقعا؟ من نرمال میستم یا شما؟ خوش ب حاالت

نمیدونم بخدا، اتفاقا یه بار خواهر شوهرم گفت، تو ناراحت نمیشی، علی با خانما سروکار داره؟؟؟، شوهرم کارمنده فرودگاهه،

گفتم وااااا مگه چیه؟  گفت من جات بودم دق میکردم بین اونهمه مهماندار و...

گفتم اتفاقا میاد از رفتاراشون میگه که اصلا با فامیلی صدا نمیکنن به اسم صدا میزنن و پسوند جون 😒😒😒😒😒😒😒

من اصلا سلولی ازم تکون نمیخوره 😂

شاید چون اونا رو در حد خودم نمیبینم که مقایسه کنم،یه جورایی اعتماد به نفس میشه گفت 😊😊

امان از دست این زنهای زندگی خراب کن.... ب شوهرت بگو مدیریت رو بده به یکی دیگه...

منم اعصابم به هم ریخت گفتم بهش....اینا دوماه پیش رفته بودن ..من خوشحال شدم ...صاحبخونشون خونه رو فروخته بود مجبور شدن برن..باز اومدن تو یه واحده خالی دیگه نشستن تو ساختمونمون ...شوهرش به شوهرم گف خانمم گفته من فقط اون ساختمونو میخوام ...بخاطر این مجبور شدن ماهی 1500 اجاره بدن. چون صاحبخونه جدیدشون فقط اجاره میخواس..واس چی مگه ساختمون ما چی داره؟؟؟در صورتی که چون پول پیش داشتن میتونستن رهن کنن جای دیگه..اما باز اومدن