2777
2789
مادرم کلا رو مخه...از جمله عقایدش هم اینه ..دختر باید چادر سر کنه حتماا..دختر حتمااا باید کار کنه... ...

چادر اگه با اعتقاد خود طرف نباشه ارزشی نداره حالا تو بزور سر بچه ت کن تهش چی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینک زیاد به همه رو میدن

خیلی ساده ان

طرف بهشون بدترین بدی کنه باز مامانم میگ دلم براش تنگ شد😣😬اصلا زرنگ نیستن..ولی فک میکنن خیلی زرنگن با این اخلاقاشون کلی پول و اموال بخشیدن به خیلیا که تهش طرف شد دشمن مون....

اینک زیاد به همه رو میدن خیلی ساده ان طرف بهشون بدترین بدی کنه باز مامانم میگ دلم براش تنگ شد😣😬ا ...

بیشتر از حدی محبت کردن بنظر من حماقته وقتی طرف مقابل قدرشو ندونه

بجای چک کردن دستمال خونی و این حرفا بهتره درست و غلط و روش زندگی و سالم زندگی کردن رو باید یاد بدن.که تهش نخوان از رو دستمال تشخیص بدن طرف چجور بوده.آخه دستماااال؟

بیشتر از حدی محبت کردن بنظر من حماقته ولی طرف مقابل قدرشو ندونه

برا ما اصلا قدر نمیدونن بلکه بعدش وظیفه میدوننن...نه محبت بلکه پول اموال...بیا و ببین چجوری از مال خلیفه میبخشیدن به بعضیا اخرم همونا همچین ب یجا رسیدن یا بابا مامانم مریض شدن ی زنگ نزدن...دیگ من ک بزرگ شدم زنگ ک میزنن میگم چیه بازز پول ارث چی میخواین ک الان شمارمونو دارین زمانای دیگ شمارها رو گم کردین😏میدونی وقتی عروسی دارن و پول میخوان و ارث زیادی ینی زمین و اموال بابای منو فک کن

مارو میشناسن...هرچتد ازوقتی ک منو خاهرم بزرگ شدیم خیلی جلوشونو گرفتیم...چه فایده...زمانی بود که هیچی از طلاها و کلی پول....نمونده بود...ولی خب اگ منو خاهرمم اینطور بودیم الان احتمالا تو چادر بودیم...از دست این2نفر زیادی مهربون.