2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میزارم الان نمیدونم چرا نمیاد

منتظرم بزار

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

استارتر ....تو بچه نیستی ,,,شوهرت بچه ست ...این رفتارش هم فرافکنی ...سرچ کن تو نت ,,,ببین ...

رفتاری که خودش داره رو میخواد بندازه گردن یکی دیگه ,,,اینا خصوصیات یک فردخود شیفته ست ...من یکی از خواستگارهام اینجوری بود ,..من تو تست هوش جزو افراد پرهوش شدم ,,تحلیل گر بورسم .,,اونم بود,...با کلی عدد ورقم سرکار دارم اما اما اون مدام میگفت میشه گیج بازی در نیارین .,,میشه این طوری نباشی...با کمک مشاور از شرش راحت شدم ,,,.بعدش فهمیدم خودش همه ی خصوصیاتی که به من نسبت میداد رو داره ...اینا رو با کمک مشاور کشف کردیم

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
یکی دیگه بخاطر شما میزارم

استارر؟؟؟؟؟؟ واقعا کشتم خودمو تا ازت ایراد بگیرم که کمکت کنم نتونستم چقدر مهربونی اتفاقا لباس پوشیدنت بزرگتر از سنته ، نمیگم رفتارات بی نقصه بی نقص مگه داریم ، میگم اون داره ایراد بنی اسراعیلی میگیره و بزرگ جلوه میده ، مرسی عشقم بخاطرم عکس گذاشتی متشکر

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
باور کنین اینا همش بهونه س مردت اگ واقعا تورو بخاد ب لباس زیر و بدن بی مو و فلان بهمان اصلا توجه نم ...

حق با توئه عشقم

نگفتم کار شوهرش درسته که

گفتم چون مردا اکثرن خلن شاید یه چیزی توی رابطه رو نپسندیده حالا اومده واسه استارتر صغری کبری میچینه

وگرنه که مردی که بخواد به خاطر ۴ تا موی بدن قهر کنه که بره بمیره بابا

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
خیلی ممنون از راهنماییات واقعا حرفات از روی منطقه 

اخه هم سنتم

امیدوارم آشتی کنیدو کوتاه بیاین

باورکن خودم دوس دارم خط بکشم رو تمام دعوا ها و قهر هایه دورانِ عقدمون همش میگم قشنگ ترین روزامونو فقط جنگیدیم.

بیخیال دنیا دوروزه آشتی کنید😊🌹

کو اخه من نمیببنم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

عزیرم اینکارم اگه بکنی خوبه بگو بیا دنبالم بریم یکی دوساعت خونتون که به مامانت اینا سر بننم چندروزه ندیدمشون.درکل اینو مسائل کدچیکین توی زندگی مشترک و ارزش قهرکردن و دلخوری چندروزه واقعا ندارن سعی کن زود تموم شه