2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
چطوری کزارش بزنم؟

عزیزم میری تو تاپیک، اون سه نقطه پایین پست سمت راستو میزنی، باز میشه

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمقایسه با شما ک تو۸ماه ۵هزارو۸۰۰تا پست گذاشتی این طفلی تو۳سال و۸ماه فقط۱۰۴تا واقعا خاموش حساب میش ...

خوب من ادعای خاموش نداشتم عزبزم،،،،،، خاموش ب کسی میگن ک کاربری نداشت باش و فقط بخونه 

باریکلا به تو یکم به ماهم یاد بده خیلی هنره 

نه عزیزم من کاری نکردم کلا ارومم فقط مادرشوهرم باهام خیلی صمیمیه خودش میگه من هیچی نمیگم فقط یه بحث پیش بندازه من دیگه کم کم با سوال کامل جزیاتو هم ازش میپرسم 

مهم استارتشه که خودش میزنه

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   
چقدر مکافات داره وللش    

😞😣😢

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم