2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بين منو همسرم با اين حرفا دعوا نميافته !  شايد شما فقط گل تقديم ميكني تا دعوا نشه  رابطه ...

اخلاقِ همسره شما صددرصد با اخلاقِ شوهره استاتر فرق داره بهتره ک چیزی ک باعثِ بحثِ بیشتر میشه رو ادم یاد نده..

نصف نظرات در مورد این بوده که رابطه مورد داشته😂😂😂 ولی خیرررررر دلش پر بوده میگفتی هر کس دلخوشیای ...

دقیقا!!!!تو طرفو میبینی عاشقش میشی بخاطر تموم کاراش رفتاراش اخلاقاش بعد که طرف نامزد کرد همه اون کارا بچگونه و بد شد و باید خودشو تغییر بده واقعا چرا؟

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

استارتر قشنگ مشخص شد توی رابطتون ازیه چیزی اذیت شده که گفته بیشتر به خودت برس عزیزم دراین مورد دوستانه و رک واضح صحبت کنید دعوا نکن.شاید شیو کامل نبودی یا هرچیزی.مشکلی نیست میتونی خیلی راحت بپرسی.کشش ندین الکی اونایی که شوهرت امروز گفته به کل بهانه بوده واسه گفتم همون جمله آخرش

با اجازه استارتر، خانمای عزیز میشه واسه تاپیکام گزارش بزنید

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          

استارتر عزيز من خواننده خاموش هستم 

ولي دلم نيومد اينو نگم بهت، نظر بقيه دوستان هم محترم و بي نقصه ولي به نظر من يكي از مهمترين دليلهايي كه شوهرت سرد شده اينه كه فكر ميكنه با مادرش مشكل داري همينكه بهت گفته اين جا ديگه مامانم نيست بمون برميگردم، مردها تمام كارهاشون  روي محور مادر خواهرشون ميچرخه متاسفانه

ميتونم بگم صد در صد مشكلش اينه كه فكر ميكنه با مادرش مشكل داري اونوقته كه حاضره حتي همه چيز حتي تو رو كه همش قربون صدقت ميرفت نديد بگيره 

خدایا ...........