2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
تازه ازدواج کرده بودم نشسته بوذیم با شوهرم پای تلویزون کار به جاهای باریک کشید دستم گرفت گفت پاشو بی ...

بره 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂😂😂

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ترسناک🥺🤭

مادرش اینا ترسناکن خیلی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
من قیافه نگرفتم از دست شوهرم شاکی بودم و واقعا دیگه صبرم تموم شده بود مادرشوهرمم کم حرف فقط خیره شده ...

اگه ی حرف بهت میزد میگفتی عفریته ست و هفت خط الان که آدم ساکتیه زبون بازکردی میگی کم حرف  

اره ولی من همچین برداشتی کردم که یعنی منو شرمنده کردی با اینکه مرد بودم انقد وارد نیستم و اینا البته ...

درسته دقیقا همین بود

بعدش دوستم بهش گفته ک ن تو خیلی خوب بودی و کلی اعتماد ب نفس داده بود ب مردش

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
من خوشبختانه راحت شدم از دستشون  اگه خوب باشن ادم که مریض نیس ازشون بد بگه   ان شاء ...

مرسی عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤