ب نظرتون دوباره بهش پی ام بدم دارم از غصه دق میکنم طاقت اینجوری بودنشو ندارم
بنظر من دیگه بذار اون بیآد سمتت اشتباه منو نکن از اول رابطه هر جوری باشی تا آخرش همون جوری پیش میره همیشه از قدیم گفتن زن اهل ناز هست و مرد اهل نیاز بذار اون بیاد سمتت باید این جوری عادتش بدی از اول رابطه ولی نه اینکه همش خودتو لوس کنی ها که اون بیاد سمتت ولی واقعا جاهایی که مثل اینجا میدونی تقصیر از شما بوده و از دلش دراوردی دیگه کش دادنش واقعا لوس بازیه از هر دوطرف. الان دیگه وقتش که شما سنگین رنگین منتظر بمونی که همسرت از این حالت دربیاد و رابطه رو به حالت قبل برگردونه اگرم باز مطرح کرد که ناراحتم اون موقع خیلی شیک مثل دو تا آدم عاقل و بالغ بنشینید و راجع بهش گفتگو کنید بدون هیچ دروغ و پنهونکاری چیزی که واقعا براتون اتفاق افتاد و حالتون رو بد کرد مطرح کنید و از دلش اگر لازم بود دربیارید تا دلخوری باقی نمونه و کپک نشه توی رابطتون. اگر هم چیزی نگفت شما هم به روش نیار.
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍
ن پی ام نده زنگ نزن کاری نکن ...عزیزم درکتو ببر بالا شوهرت گیر کاره بزار سرش خلوت شد خودش زنگ بزنه...یه پیام فقط بفرس..عزیزم هروقت تونستی یه زنگ بزن میخوام صداتو بشنوم
نه عزیزم چرا فکر میکنی اشتباه کردی.تو ک نیومدی مادر شوهرتو ببینی.اگرم قصدت لین بوده یه ساعت ن این همه.اگه کار داشت چرا اومد دنبال تو.کارشو میکرد بعد میومد دنبالت.
من از همین ناراحتم دیگه بهش گفتم ناراحت شد و این ماجراپیش اومد
اومدی بعد اظهر منم لایک کن ببینم چی میگه
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔