2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
چون تعداد نفرات زيادي داخلش شركت كردند  وجواب دادند حالا اگه يك نفر هم تاپيك بزنه  وهزاران ...

نه اتفاقا به بازدیده دیشب تاپیک من ۱۷ صفحه بود راجع به حس ششم گفتم ترکوندن صفحاتش زیاد بود بازدید کنندش کم تو پر بازدید نرفته بود 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسما گند زدی رفت 😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بازم ممنونم عزیزان راهنمایی هاتونو میخونم

خانمی ببخش اینو میگم گفتی شاید از رابطه از چیزی بدش اومده مگه ایرادی  داری خدایی نکرده... یا اینکه اون از تو سرتره؟ یا توقعاتش خ بالاس؟   یا شایدم به گمان خودش داره تورو بخاطر رفتارت تنبیه میکنه

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  
ن برای مرد نمیگم اونو میدونم ،برای زن میگم ارگاسمی بشی بدون دخول کردن ؟؟؟

اره اونم باید غسل کنه جانم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اونم ناراحت شد و گفت تو از اول دلت با نبود و منظورت چیز دیگس و من از صبح دنبال کارم بودم ک زودتر بیا ...

تقصیره توبود قرارنیست که شوهرت همش وردل توبشینه خونه خالتم واجب نبودبری که بخاطرش دعواکردی نمیدونم وقتی بزرگ نشدین چراازدواج میکنین چندنفربجزخودتونم بدبخت میکنین مگه خاله بازیه

ممنون

عزیزی 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
نمیدونم گیج شدم اصلا

بهش فکر کن ببین دلیل کارش چیه... حالا ما کم و کیف رابطه رو نمیدونیم اما خودت بهتر میدونی... البته به هیچ وجه هم خدایی نکرده رو بدنت... یا چیزی حساسی اصلاا نزار اون بفهمه اعتمادد بنفست حفظ کن

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  
تقصیره توبود قرارنیست که شوهرت همش وردل توبشینه خونه خالتم واجب نبودبری که بخاطرش دعواکردی نمیدونم و ...

چه ربطی به بزرگی داره من متاهلم چند سال از ازدواجم هم میگذره خانواده همسر غریبن اصلا نمیتونم چند ساعت بدون همسرم اونجا بمونم... توی شرایط نیستید که درک کنید