2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
والا نمیدونم‌ من که میمونم تنها باهاش فعلا سالمم چیزی نشده 😂😑😂

😂😂😂

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن ساعت با ماددشوهرتون تنها بمونین چی میشه؟😐لولوه میاد میخوردتون یا خون آشامه 😶شما هم عروسشونین مث ...

حوصله سر برن باهاش احساس راحتی نمیکنم اصلا یه جوریه اونجا

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...

مردا همشون همینن😩وقتی بحثی پیش بیاد،تا آخررررین حد ممکن خودشو چس میکنن وانتظار دارن که بریم نازشونم بکشیم!

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

البته ما ۲ماه نامزد بودیم و الان ۳ماهه عقدیم و باهم رابطه ی کامل نداشتیم اونشبم رابطه ی کامل نداشتیم ولی خب بهترین بود تواین مدت فکر میکردم از دلش دراومد اما انگار ناراحته 

فداتشم،همه میگن ولی اونا خیلی بی احترامی میکنن و اذیت میکنن، خونه خریدیم خدا بخواد چند ماه دیگه میری ...

ایشالاه زودتر برین 

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
منم بهش زنگ زدم سرکار بود خیلی رسمی حرف زد و زود ب بهانه ی کار داشتن قطع کرد

معمولا عادت دارن ناز کنن شوهرمنم تو عقد از این کارا میکرد .به جای من اون ناز میکرد🤔😏چند سالشه شوهرت

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ببین شما دیگه دوس پسر دوس دختر نیستین بعد ازدواج خیلی چیزها رو باید تحمل کنی حتی اگه نخای تحمل نکنی زندگیت بهم میریزه با مادرشوهرتم‌تنها میمونی با خواهرشوهرتم تنها میمونی اینو قبول کن خانواده همسرته ویک عمر باهمین تو هم عروس اونایی انتظار دارن ازت اونم مادره 

❤Che khobe ke daramet
توقع ۲۴ ساعته بودن نداشتم ولی بعد ی مدت دلم میخاس پیشم باشه

عزیزم کار پیش اومده دیگه..چن ساعت تحمل میکردی.عمدی نبوده که...در عوض شب که اومد میتونستید کلی خوش بگذرونید لحظات عاشقانه باهم سپری کنید😊

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بهش پی ام دادم بازم گفت کار دارم الان نمیتونم جواب بدم الان نمیدونم از من رفتارم ناراحتع یا تو رابطه چیزی ازم دیده توقع داشتم بیشتر بیاد سمتم ولی الان....