2777
2789
عنوان

دلم گرفته

131 بازدید | 14 پست

سلام بچها من درحال جدایی از همسرم هستم خیلی تو زندگی مشترکم سختی کشیدم چند ماه پیش بچم تو ماه ۴ سقط شد و الان بعد از جندماه سر لجبازی شوهرم بهم گفته طلاق بگیر و دنبالم نیومده تو محل کارم ۵ نفر بودیم تقریبا همسن و سال تو یکسال ازدواج کردیم الا همشون بچه دار شدن امشب یکی دیگ از همکارام پسرش دنیا اومد عکسشو گذاشتن تو گروه کاری..دلم خیلی گرفته چرا زندگی من ب ابنحا رسید کاش منم مث اونا زندگیم آرامش داشت😢😢😢😢

هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو تاپیکام هست سر ی قضیه ساده ایستاد تو رو پدرم و لج کرد و گفت طلاق...هیچوقت حلالش نمیکنم چون حسرت  و داغ همه چیزو بدلم گذاشت و رفت😢

خدایاااااا خیلی دلم گرفته بچه میبینم اشکم درمیاد چون تو بارداری مشروب میخورد و اذیتم میکرد بچم سقط شد زن و شوهر میبینم دلم میگیره چرااا اینقد بهم ظلم کرد

خدایا من چجوری یه عمر ادامه بدم این زندگی رو..... خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیرم پسرت هنوز پیش باباشه؟

غصه نخور خدا به دلت نگاه میکنه و یه زندگی و بچه خوب نصیبت میکنه

خدا میدووونه خیلی باهاش زجر کشیدم باردار بودم هرشب مشروب میخورد تا صبح نمیوند وقتی ام میوند عصبی بود اصلا براش مهم نبود باردارم سرم داد میکشید چندبار وسط خبابون عصبانی سد از ماشین پیادم کرد و رفت ...خییییلی دلمو شکست میگفت فوقش سقط میشه میندازیش تو توالت😢😢😢😢

خدا میدووونه خیلی باهاش زجر کشیدم باردار بودم هرشب مشروب میخورد تا صبح نمیوند وقتی ام میوند عصبی بود ...

ای خداا آره خدا میدونه صبور باش صلوات بفرست آروم شی خدا بزرگه کمکت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز