2777
2789
عنوان

کرم اکتی پور😍😍😍😳

330 بازدید | 23 پست

ی کرم برای جوشه که رنگیم هست باید زیرشم حتما ضد افتاب زد 

اگ کرم ضد افتابم رنگی باشه بدجور میشه؟

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی گرونه🙄

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
چنده قیمتش؟

نمیدونم الان چند وقت پیش تو دیجی کالا ۱۶۰  دیدم.

البته دروغ چرا من تا حالا نخریدم .تعریفشو شنیدم رفتم بخرم دیدم این قیمته پشیمون شدم

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
نه مشکلی نیس باضدافتاب من همیشه استفاده میکنم مشکلی نداشتمم

زیرش ضد افتاب رنگیه؟

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
من الان یکساله دارم استفاده میکنم ولی هیچ وقت زیرش ضد آفتاب نزدم! چرا باید ضد آفتاب زد؟! الان قیمتش ...

من از سایت بوران میخرم فک کنم ۱۲۰هست

نه ایرادی نداره .من خودم اکتی پور میزنم

زیرش صد افتاب رنگی میرنی

چرا ضد آفتاب زیرش میزنید؟!

عزیزم چون اس پی اف نداره