2777
2789
عنوان

سوتغذیه نوزاد

200 بازدید | 15 پست

سلام خانما 

پسرم  9 ماهشه بردم دکتر گفت سو تغذیه شدید داره و یه شیر آماده براش تجویز کرد گفت هر روز بهش یکی از  اینا بدم..... اینجا کسی بوده از این شیرا دکتر به بچه اش داده باشه؟؟ و تاثیری داشته رو وزن گیریش؟ 

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند کیلو ب دنیا اومد چرا مگ شیرتو نمیخورد؟

2/800 شیر خشکیه از چهار ماهگی....الان همراه با شیرخشک هر روز یکی از اینا بهش میدم 

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

منم پسرم از ۷ماهگی ۷ونیم بود یا یکسالگی شد ۸کیلو 😩الان ک ۲سالش دیگه داره تموم میشه ۹۸۰۰شده😶

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
پس چرا وزن نمیگیره شیرخشکش چیه مال پسر من سوپرامیل خوبه خیلی

اپتامیل میدادم از اول الان تازه بیومیل پلاس رو شروع کردم 

این شیرو چند خریدی از داروخونه ؟

6/۸۰۰

منم پسرم از ۷ماهگی ۷ونیم بود یا یکسالگی شد ۸کیلو 😩الان ک ۲سالش دیگه داره تموم میشه ۹۸۰۰شده😶

پسرخالم دو سال و نیمه  هست 8500 هست🙁

پسرخالم دو سال و نیمه  هست 8500 هست🙁

😩من خودم‌میکشم‌وزن‌بگیره باز وزنش کم‌میشه مریض میشه 

من‌کنجد گردو‌بادوم‌فندق و موز و بیسکویت و شیر و یکمم شیره انگور قاطی میکنم‌هر روز عصرونه ب پسرم‌میدم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
😩من خودم‌میکشم‌وزن‌بگیره باز وزنش کم‌میشه مریض میشه  من‌کنجد گردو‌بادوم‌فندق و موز و بیسکویت ...

گوشت توشیشه براش درست کن 

گوشت توشیشه براش درست کن 

هرکاری بگی کردم ماهیچه تو شیشه بهش میدادم 

همیشه هم‌با بلدرچین و کبکو جوجه محلی و گوشت گوسفند براش غذا درست میکنم 😑پسرم‌از ۱۵مای یبوست شد وزنگیرش کلا بد شد 😩

هرکاری بگی کردم ماهیچه تو شیشه بهش میدادم  همیشه هم‌با بلدرچین و کبکو جوجه محلی و گوشت گوسفند ...

آخی شاید کلا ژنتیکیه اینجوریه