2777
2789
عنوان

خونه خیلی تمیییز

316 بازدید | 21 پست

سلااام بچه هاااااا لطفا بیاین کمک کسایی که ازدواج کردن و درسم میخونن و کارم میکنن بیان بگن چجوری خونه هاشونو تمیز نگه میدارن .چکار میکنین که شلخته بنظر نیاین.بکمکتون احتیاج دارم خیلییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی سخته من صب میرم ۶عصر میام اخر شب تمیز کاری میکنم ناهار فردا رومیپزم شام درست میکنم گاها هم خونم مثل بازار شامه شوهرم میگه  ولش کن درکت میکنم خودشم بیچاره صب میره عصر میاد الانم تو امتحانامه کلا تمیز کاری کردم یه روز فعلا تمیزه ظرفارم شوهرم میشوره برام تو امتحانام

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

من جمعه ها کااامل خونه رو تمیز میکنم با شوهرم

و شب ها همیشه برا فردامون غذا درست میکنم، همون موقع ظرف هارو میذارم توی ماشین، بین تایم استراحت درسیم هم میام مثلاً ده دقیقه مرتب میکنم

روزی نیم ساعت ک مرتب کنی اوکیه

بچه مچه هم ندارم

شوهرمم صبح تا شب سر کاره

الهی تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود
وای خیلی سخته من صب میرم ۶عصر میام اخر شب تمیز کاری میکنم ناهار فردا رومیپزم شام درست میکنم گاها هم ...

وااای اره بخدا چقد سخته بازم خوبه همسرتون کمک میده مال منم کمک میده ولی خب یدفه مامانش اینا میان خونم کثیفه

من بخاطرامتحانا خونم کثیف بود امروز ازصبح همه کاری کردم که باتمرکزدرس بخونم،الان خونمون دسته گل شده  هرچی برمیداری بزارسرجاش یا اگه جایی کثیف میشه زودی تمیزش کن

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

من خونم خیلی و همیشه تمیز نیست ولی کثیف هم نیست آخر هفته تمیز کاری اساسی داریم، خیلی سخت نگیر کثیف و شلخته نباش ولی سخت گیری بیش از حد باعث میشه از زندگی لذت نبری، نه تنها ماهایی که شاغلیم خانه دارها هم همین طور 

وااای اره بخدا چقد سخته بازم خوبه همسرتون کمک میده مال منم کمک میده ولی خب یدفه مامانش اینا میان خون ...

مهمونی که قضیه اش فرق داره در حالت عادی ی قانون داریم به اسم ی دقیقه ای هر کاری که میشه تو ی دقیقه انجام داد رو فوری انجام بدید اینجوری ۹۰ درصد از آشفتگی ها کم میشه اولش کمی سخته اما بعدش عادت میشه

وااای اره بخدا چقد سخته بازم خوبه همسرتون کمک میده مال منم کمک میده ولی خب یدفه مامانش اینا میان خون ...

خداراشکر مایه شهر دیگه هستیم بجز خانواده برادرم هیشکی پیشمون نیس اوناهم نیم ساعت فاصله داریم ولی هروقت داداشم بیاد سرکارش چون محل کارش نزدیک ماست میاد میبینه ظرف دارم برام ظرفامو میشوره کمکم خونه رو جنع میکنه وبعد میره

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

من خانه دار هستم ولی از صبح که بیدار میشم تا اخرشب از دست بچم همش سرپا هستم و مشغول جمع و جور کردن و جارو کشیدن بخدا اخرشبا دیگه کف پاهام درد میگیره کج راه میرم😑😑😑😑😑😑

😍😍😍