2777
2789

من قبل بارداری ۵۰ بودم ۱۷ کیلو چاق شدم بلافاصله بعد زایمان ۷ کیلو کم شد ولی تا الان که دو ماه گذشته فعلا ۵۸ موندم و فقط ۲ کیلو کم شده 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

من ٧٣ بودم بلافاصله بعد زايمان ٦٢ شدم. وزن قبل بارداريم ٥٨ بود. الان همون ٦٢ ام دوست ندارم كمتر از اين شم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قبل بارداری ۵۰ بودم ۱۷ کیلو چاق شدم بلافاصله بعد زایمان ۷ کیلو کم شد ولی تا الان که دو ماه گذشته ...

چقد خوب یعنی دقیقا این هفت کیلو برای بچه و جفت و اینا بوده؟؟ درسته؟

من قبل بارداری ۵۰ بودم ۱۷ کیلو چاق شدم بلافاصله بعد زایمان ۷ کیلو کم شد ولی تا الان که دو ماه گذشته ...

قدت چنده

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
من ٧٣ بودم بلافاصله بعد زايمان ٦٢ شدم. وزن قبل بارداريم ٥٨ بود. الان همون ٦٢ ام دوست ندارم كمتر از ا ...

حالا قد شما

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
چقد خوب یعنی دقیقا این هفت کیلو برای بچه و جفت و اینا بوده؟؟ درسته؟

اره احتمالا چون تا اومدم خونه وزن کردم دیدم شدم ۶۰ کیلو و ۷ کیلو کم شده بود

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
من ٧٣ بودم بلافاصله بعد زايمان ٦٢ شدم. وزن قبل بارداريم ٥٨ بود. الان همون ٦٢ ام دوست ندارم كمتر از ا ...

یعنی یازده کیلو ..وای چقد خوب ...یعنی بلافاصله..چقد خوب...خدا کنه منم یهو خیلی کم کنم

[QUOTE=94006508]اره احتمالا چون تا اومدم خونه وزن کردم دیدم شدم ۶۰ کیلو و ۷ کیلو کم شده بود[/QUOTEخو ...

انشاالله😊