2777
2789
عنوان

شما اگر باشین‌؟

116 بازدید | 24 پست

میذارین شوهرتون دختر دوسالتون رو با خودش تنهایی ببره شهرستان خونه ی مادرش؟ از جاده و اینکه یه وقت بچه در ماشینو باز نکنه، یه وقت تو ماشین بهونه نگیره یه وقت حادثه پیش نیاد، یع وقت ترمز شدید نگیره بچه بیفته طوریش بشه، از اینا نمیترسین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن نمیزاشتم!

یا پارویه دلم میزاشتم و خودمم باهاش میرفتم یا خودش تنها بره بچه باید پیش مادرش باشه

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

وای عمرا

من بچه ندارم اما عمرا بزارم دلم میریزه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

حادثه دست من و شما نیست. ماشین قفل کودک داره ، چرا خودتون همراهشون نمیرید؟

البته نگران نباشید بردن فرزندتون اونجا باعث اتفاق بدی نمیشه و نمیتونن روی کودکتون تاثیر منفی بگذارن ولی من باشم همراهشون میرم .

نه اصلا اين كار رو نكن 

به هيچ وجه !!!! فقط مشكل تصادف و اين چيزا نيست .... 

اصلا هيچ وقت بچه رو تا سني كه شعور كامل داره و بهش آموزش دادي تنها نذار . 

شما نميدوني كه اون جا چي ميگذره ... همسرتون كه دائم نميمونه خونه اونجا ... ميره بيرون . ممكنه هر اتفاقي بيوفته اونجا واسه دخترتون . از خطر زمين خوردن و سوختگي و بريدگي گرفته تا تجاوز و آزار . چون ممكنه هر كي بياد خونه مادر شوهرتون ... دوست و آشنا و فاميل و .... 

درضمن بچه ٢ ساله خودش نميره دستشويي كه

حادثه دست من و شما نیست. ماشین قفل کودک داره ، چرا خودتون همراهشون نمیرید؟ البته نگران نباشید بردن ...

من باهاشون قطع ارتباطم، اگر برم چون همیشه نمیرفتم و الان شوهرم گفته ک میخاد بچه رو ببره من بگم میام شوهرم ب عنوان اهرم فشار ازش استفاده میکنه  و دوهفته ای یبار ک میخواد بره من بگم نمیام میگه پس بچه رو میبرم ک برم باهاش، اگر بگم بچه رو نبر باز برای اذیت کردن من ازش استفاده میکنه، از طرفی بچم رو بخواد سیصد کیلومتر ببره و چند روز بعد  دوباره سیصد کیلومتر بیاره دلم تموم میشه، و درسته ک قفل داره ماشبن اما شوهر من وقتایی ک خودمم هستم قفل نمیکنه و تا حالا دوباره دخترم در ماشینو باز کرده ک من نذاشتم