2777
2789
عنوان

سوال اشپزی

80 بازدید | 11 پست

بچه ها امروز سالاد الویه درست کردم،زیرش یکم روغن(نه روغن غلیظ ها) جمع شد!!!!!من زیاد سس نریختم اخه،اندازه چهار نفر درست کردم,یه شیشه سس ریختم فقط،البته ابلیمو هم زدم،خیلی تعجب کردم دیدم بشقاب اینجوری چرب شده،ب نظرتون دلیلش چیه،البته با دست حسابی همش زدم سالادو ولی فکر نکنم واسه اون باشه

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه توش روغن زدی؟ 

نه ،اصلااااا،تعجبمم واسه همینه

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

روغن مرغ شاید یه شیشه سس خیلیه که

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سسش خراب بوده

تاریخشو نگا کردم ،سالم بود،بعد خواهرمم ازش کلی خورد هیچیش نشد

من تاحالا ندیدم تو الویه روغن جمع بشه حتی با اینکه سس زیاد میریزم

خودمم تا حالا ندیده بودم،خیلی ناراحت شدم گفتم یه وقت اگه مهمان داشتم اینجور میشد چی،عجیبه واسه خودمم

یه شیشه سس توش ریختی چه خبره از کدوم شیشه ها از کوچیکا

اره کوچیک